Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalenka1455

Co zrobić, gdy chłopak pisze z inną i mnie okłamuje?

Polecane posty

Mam problem, bo od miesiąca chlopak pisze z inną, uważa ze to tylko jego koleżanka... widziałam jego wszystkie wiadomości z nia.. pisał, że ma olśniewający uśmiech, że ma śliczne nogi, że jest świetną dziewczyną.. pisze z nią ciągle, do późna... do mnie nie napisze... dlatego, ze ze mną "się beznadziejnie pisze: jak sam mi napisał wczoraj" Pomiędzy nami już nie ma zaufania.. jeżeli kazalam mu przeczytać wiadomości z nią to przeczytał kawałek i każde slowo zmienił... oszukuje mnie ciągle.. czy widzicie przyszłość dla takiego związku.. jeszcze dodam jestem z nim rok :(

Gość gość
Absolutnie nie, nie widzę przyszłości. Na co ci taki facet? Rok to niedużo, a on już cię oszukuje, a do tego wprost ci mówi, że się z tobą beznadziejnie pisze, komplementuje inną laskę, a ty jeszcze się zastanawiasz. Nie wiem, ile masz lat, ale po tym jak piszesz wydaje mi się, że niezbyt wiele, więc tym bardziej, uciekaj, bo na pewno zdążysz znaleźć kogoś normalnego. :)

Gość gość
Ale z Ciebie idiotka tylko dlatego z Toba jest bo tamta jeszcze z nim nie poszla do lozka. Jak tylko zapewni sobie nowe zrodlo seksu to pojdziesz w odstawke. Masz zaburzone jakies podstawowe funkcje mozgu, ze tego nie lapiesz?

Gość gość
No co zrobić masz dziecko drogie? :D Podziękować mu za współpracę:D

Gość gość
ma seks za darmo