Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda1097

Trądzik

Polecane posty

Jakie macie najlepsze sposoby w walce z trądzikiem, jakieś super maści, leki doustne, proszę o pomoc !!! :* :( Tak, uczęszczam do dermatologa (już drugiego) ale jakoś nie może mi pomóc, macie jakieś dobre rady ? ;) Ostatnio dostałam krem Acne pellevita używałyście/liście go może? :/

Gość gość
olejek oregano poszukaj o nim w necie

Gość gość
Mi pomógł acne derm, fakt że żeby zobaczyć różnicę trzeba stosować kilka miesięcy ale dla mnie warto było. Dobrze,że nie był drogi.

Gość gość
To wybierz się do kosmetologa. Mi bardzo pomogły zabiegi z kwasami i dobrze dobrane kosmetyki do zmywania twarzy.

Gość gość
Ja z kolei powalczyłam z trądzikiem od środka stosując tabletki IQFACE.Nie spodziewałam się jakiś spektakularnych efektów ale ku mojemu zdziwieniu trądzik zaczął znikać.Nowe pryszcze sie nie pojawiły dla mnie super.

Gość gość
czy ja dobrze zgaduję, że to iq giewno to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, Błonnik Beta... i z 50 podobnych? bo mechanizm wygląda na identyczny: - strona bez żadnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmysłach na takim czymś wyda choć grosz?) - zero regulaminu - firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON - podobno "Cudo z hameryki", tyle, że na żadnej amerykańskiej czy w ogóle międzynarodowej stronie nie ma ŻADNYCH opinii - rekomendacje nieistniejących lekarzy: nie istnieje żaden Karmed i dr Bachmeler); Świat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez żadnych danych, bez regulaminu, BEZ TREŚCI! pozostałe nawet w ogóle nie istnieją - foty "klientów" to pokopiowane zdjęcia z netu itd. itp. Jednym słowem OSZUSTWO!!!!!

Gość lupi lu
Jak możesz twierdzić że IQFACE nie działa stosowałeś że wyrażasz taka opinię.Ja stosowałam i moje zdanie jest odmienne.Jeszcze żaden preparat nie zadziałał na moje problemy skórne tak jak własnie te tabletki.Po trzech miesiącach brania pryszcze po prostu znikły.

Gość gość
Iq face to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, dokładnie takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, Błonnik Beta... i z 50 podobnych. Mechanizm jest identyczny: - strona bez żadnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmysłach na takim czymś wyda choć grosz?) - zero regulaminu - firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON - podobno "Cudo z hameryki", tyle, że na żadnej amerykańskiej czy w ogóle międzynarodowej stronie nie ma ŻADNYCH opinii - rekomeendacje nieistniejących lekarzy: nie istnieje żaden Karmed i dr Bachmeler); Świat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez żadnych danych, bez regulaminu, BEZ TREŚCI! pozostałe nawet w ogóle nie istnieją - foty "klientów" to pokopiowane zdjęcia z netu itd. itp. Jednym słowem: OSZUSTWO!!!!!

Gość gość
iq oszustwo!!! W "waszym" wątku już wyszło, żeście naciągacze, to teraz inne zaśmiecacie? Proszę: ww.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884783/3

Gość gośćjuka
Ty z konkurencji jesteś czy co?Każdy temat na temat pryszczy ten sam post.

Gość gość
Na trądzik polecam zabiegi z kwasami, szczególnie z salicylowym i pirogronowym. Szkoda wątroby na faszerowanie się "cudownymi" tabletkami, które co chwile ktoś reklamuje. Najlepsze salony kosmetyczne znajdziecie na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość
nie, ja po prostu nienawidzę spamerów zapieprzających forum reklamami guana

sprobuj krem Boro Plus ewentualnie krem Kailas-jet kremem z ziół himalajskich bez chemii- dostepny w sieci, w zwykłych drogeriach raczej nie widzialam, sprawdź w sieci, dobry dla dzieci, dobry na wszytko- tradzik, skaleczenia, oparzenia ukąszenia