Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciezarne, tak szczerze, to co dzis zjadlyscie?

Polecane posty

Gość gość

Jw. Sataracie sie jesc zdrowo czy raczej to, co wam wchodzi?

Gość gość
I to i to:D sniadanie ok. na obiad zupę a na kolację big maca;P ale żałuję, bo teraz mi siedzi na zołądku.

Gość gość
Rano 5 kawałków z serem, twarogiem, kiełbasa, keczupem, dzemem, kawa z cukrem Później paczka zelkow, jogurt, lód w kubku, winogrona, mała puszka coli zero Obiad zupa grochowa i ziemniaki, 2 kotlety, ogórek, buraczki, herbata Potem frytki z maca i 2 chickery, shake truskawkowy ;) Kolacja lazania z biedronki 2 grzeski w czekoladzie, kakao, ogórek Za godzinę pewnie znów coś zjem, ale nie wiem co może jajecznice albo sandwicze z kielbaskom i serem i majonezem

Gość gość
ty z 19:35 matko ale się objadasz, uważaj bo przytyjesz z 20- 30 kg i po ciąży będziesz biadolić, że ponad 10 kg sadła ci zostało

Gość gość
Sniadanie 3 kanapki z serem zoltym i keczupem. Potem kolejne dwie kanapki. Obiad zapiekanka z makaronem, baklazanem,pomidorem i mozarella. W miedzyczasie 3 lizaki i mysle o kolacji.,, pewnie znow kanapeczki. Do picia herbatka, woda i kilka lykow fanty.

Gość gość
Ej ej bez przesady :D Ja przytylam 20 kg a tak się nie objadałam jak ten gośc. Duzo mniej jadłam. Wróżę jej ze 40 kg :p chociaż to i tak prowo

Gość gość
Ja jestem w 21tc do tej pory przytylam jakis 3.5 moze 4kg. A dzis zjadlam sniadanie 4 kanapki z dzemem wlasnej roboty potem serek kolo poludnia kanapki z zoltym serem na obiad klopsiki w sosie wlasnym seme bez dodatkow jabko a nie dawno zupe krem z warzyw i w miedzy czasie wypilam jakies 6 herbat owocowych i okolo litra wody.

Gość gość
prawie 9 tydz c. sniadanie 2kanapki z sałata , serem i pomidorem potem ciasto z bita śmietana ok 12 spaghetti plus sałata ok 15.30. 2 kolby kukurydzy o 19 ziemniaki zapiekane z ziołami, jajko sadzone, fasolka szparagowa przygryzalam jeszcze rodzynki z orzechami

Gość gość
2 kanapki z wedlina i herbata do tego 2 bulki maslane 2 kiwi ziemniaki pieczone kotlet schabowy i ogorki konserwowe winogrona galaretka owocowa 3 kanapki z serkiem topionym i kakao

Gość gość
Koniec 8 miesiąca. - owsianka na wodzie z dodatkiem suszonej żurawiny i łyżeczką oliwy z oliwek (łagodnej, bez tego wstrętnego zapachu) lub oleju rzepakowego + duży kubas (400 ml) inki (większość to mleko). To moje ulubione śniadanie :-) - Duży kefir + crunchy naturalne Sante. - Makaron Pełnoziarnisty z brokułem, czosnkiem i oliwą z oliwek, (moja 2 latka uwielbia). - Krupnik (taki na szybko - noga kurczaka, włoszczyzna mrożona, kasza jęczmienna, ziemniaki, natka pietruszki). - Kanapka z grahamka, wędliny drobiowej, sałaty, papryki, sera żółtego (wysoka ;-). W międzyczasie - pomidory, jabłka, truskawki. I chyba robię się godna :-) Porcje już mniejsze niż wcześniej - w brzuchu ciasno i zgaga męczy...