Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z pośrednikiem, pomocy !!!

Polecane posty

Gość gość

mielismy zamieniac mieszkania, facet mial obciazona hipoteke swojego mieszkania i jego bank nie zgodzil sie na przeniesienie hipoteki. Korzystalismy z usług posrednika, który jak dzisiaj sie dowiedzialam sporzadzil dwie różne umowy przedwstepne. MOja zawierala notke o podwojnym zwrocie zadatku a umowa tego faceta nie! mamy 3 tygodnie do konca umowy. Pisali dzisaij ostatnie pismo odwołujace sie do tego banku ale pewnie nic nie wyjdzie. I tak o to ja bede a najgorsza bo skorzystalam z uslug posrednika mimo sprzeciwow wszystkich, do dzisiaj przynjamniej byla nadziej ze ten podwojny zwrot bedzie rekompensata za stracony czas. Czy moge wyciagnac z tytułu zlego sporzadzenia umow jakies konsekwencje od posrednika? Najgorsze to , ze jak ta zamiana nie wyszla to chcemy KUPIC to mieszkanie i mimo wszsytko bede musiala zaplacic oszustowi druga czesc jego "wynagrodzenia " Pocieszcie jakos, czy mozna cos zrobic?

Gość gość
idź do adwokata

Gość gość
Koniecznie. Adwokat też bierze pieniądze ;) A poważniej - ty nie kupuj mieszkania. Ty se wykop ziemianke!

Gość gość
Ale głupio wyszło, nie załamuj się tylko szybko skontaktuj się z prawnikiem. Nie wiem w której części Polski mieszkasz. Ja mam we Wrocławiu zaufanego prawnika http://www.adwokatwysocki.pl/i możesz zawsze do niego zadzwonić i zapytać telefonicznie o konsultację. Powinien ci pomóc, mi zawsze pomagał w różnych sprawach. W końcu to prawnik, zna się na sprawach mieszkaniowych, na umowach i hipotekach.

Gość gość
Polecam w takich sprawach działającą na terenie Wrocławia Panią adwokat Martę Olejnik-Hejne.