Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje życie zazdrościcie mi co nie

Polecane posty

Gość gość

od jakiś 3-4lat nie wychodzę z domu z małymi wyjątkami siedzę na komie lub przed telewizorem ojciec dostarcz mi słodyczy a matka obiadek chodź jest z tym problem bo zachciało się jej iść do roboty i co fajne mam życie :classic_cool:

Gość gość
Ja mam 16, starzy mi tylko burse opłacają, a wszystko poza tym sam robię i za swoje pieniądze :P Nie wyobrażam sobie, żeby osoba 20-sto kilku letnia żyła na koszt rodziców, ja czułbym się upokorzony na twoim miejscu.

Gość gość
siedzi na "komie"? A co to takiego????

Gość gość
ja nie rozumiem ludzi którzy na siłę chcą być niezależni i łażą do roboty i się męczą jakie oni mają straszne życie nie mówię że całe życie będę pasożytować ale jeżeli mam warunki to czemu nie po co się przemęczać tracić nerwy i siły jak życie jest takie krótkie i tak nie wiemy naprawdę czy za rok nie umrzemy jak ta aktorka miała tylko 35lat i co młodo umarła więc trzeba się cieszyć życiem a nie tracić na robotę no chyba że kogoś fascynuje praca

Gość gość
siedzi na "komie"? A co to takiego???? x x oj tam oj tam chodzi oczywiście o kompa

Gość gość
Ja mam 16, starzy mi tylko burse opłacają, a wszystko poza tym sam robię i za swoje pieniądze xxx a gdzie te pieniądze zarabiasz? robisz loda facetom w kiblu na dworcu?

Gość gość
oj tam, oj tam...myślałam że o coś komunistycznego chodzi albo komę (śpiączkę). Co mam się domyślać. Nie można wyraźniej napisać?