Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaxreczony

Toksyczna milosc :(

Polecane posty

Witam Wszystkich... Nie mam z kim o tym porozmawiac wiec zmuszony jestem anonimowo prosic Was o pomoc co mam zrobic, a moze ktos miał podobną sytuacje. Uważam ze jestem w toksycznym związku z którego nie jestem w stanie wyjsc pomimo ruiny mojego zycia, dalej ide w zaparte miotany róznego rodzaju negatywnymi emocjami... Obecnie jestem zareczony z Kobieta dla która cały czas wpaja mi ze wszystko zlo na całym swiecie dzieje sie przeze mnie, ze to ja wszytkiemu jestem winny, a czasami jeden zwykły sms, a własciwie słowo w nim potrafi doprowadzic ja do totalnej nerwicy oraz podwazania dalszego bycia razem. Bedac z nią nie potrafie zyc normalnie. To dla niej przeprowadziłem sie z innego miasta pomimo lepszych perspektyw, musiałem sprzedac samochód bo nie miałem pieniedzy juz, a z praca jest tu ciezko. Czuje sie emocjonalnie zdruzgotany w tym zwiazku, chcę Wam dodac że jestem po terapii alkocholowej i przez ponad rok nie piłem ani kieliszka, ale oczywiscie moja narzeczona zrobiła mi taką jazde za jeden sms w którym poprosiłem ja o to aby mnie nie krzywdziła a jesli ma to zrobic to niech zrobi to szybko... Nie potrafie sie z nia dogadac... jest mi zle...W momencie kiedy wszytko szło dobrze była przy mnie, a teraz jak nie mam pracy, samochodu oraz perspektyw na przyszłosc.... ajeszcze troche i pieniadze mi sie skonczą i bede musiał wrócic do rodziców to czuje ze ode mnie sie odsuwa... odczuwam to w sposobie jaki mnie traktuje. To jest taki zimny i wyrachowany sposób traktowania mnie.... Najgorsze w tym wszystkim jest to ze jak juz doprowadzi mnie do furii to chce z nia zerwac, i tu pojawia sie jej inne oblicze.... w kazdym momencie próby mojego odejscia... ona zmienia se nagle w czułą i kochajacą kobietą. Staje sie takim trujacym kwiatem...Oczywiscie ladujemy w łózku... ale to nie zmienia sytuacji... po paru dniach, albo jednym smsie znowu sie zaczyna...Wiem ze jej moje problemy nie interesuja, ona ma byc w centrum uwagi,,,, ale to moja wina bo dałem jej odczuc ze jest dla mnie najwazniejsza.... Pomocy.... bo nie wyrabiam... a moze to ja potrzebuje pomocy ??? :(

Gość gość
Oszukuj ją dalej!

Gość Roland Korg 53
Chcesz swój związek budować na kłamstwie? Kłamstwo ma zawsze krótkie nogi