Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złosnikus

Poskromienie Złosnika i wiecznego Buntownika temat dla Odważnych kobiet Miłosć

Polecane posty

Gość Złosnikus
nie wiem co znaczy odpowiedni i raczej nie mam wsród kobiet swojego odpowiednika ale jesli mialbym wybrac kobiete która jest dziewica a taka która ma juz za soba i chcialabys sie pochawlic swoim doswiadczeniem i ze jest dostepna w ten czy inny sposob to moge powiedziec zgodnie ze swoim sumieniem ze wole ten 1 typ kobiety bo w zyciu jest cos wazniejsze niz sex niz wieczne wmawianie sobie jak nie ten to nastepny a ja nie chce byc nastepnym bo w tym nie ma nic wyjatkowego ani pieknego wrecz cos odrazajacego i odpychajacego nie wazne czy ladna ale wazne zeby kazda stwora miala amatora i dzióre takie cos mnie przeraza jeszcze raz sie dziwie jak to mozliwe ze w katolickim krajue ludzi maja tak liberalne podejscie a potem chodza takie na pielgrzymke do kosciola i mrugaja do ksiedza biedny czlowiek dopiero co po swieceniach a tu juz ataki ;)

Gość gość
Złośnikus muszę Ci przyznać rację, w tym co piszesz. I wiesz powiem Ci z mojej obserwacji widzę ,że z roku na rok jest gorzej. To jest OBRZYDLIWE. Nie ma gazety bez golizny, nie ma programu tv bez golizny, nie ma strony internetowej bez golizny. Jak wam "faceci" nie wstyd ? to wszystko przecież zrobione jest dla waszych potrzeb , sami to produkujecie.