Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się brzydka i głupia

Polecane posty

Gość gość

I cholernie zmęczona, chociaż nie wiem czym właściwie.. Ciągle mam jakąs gule w gardle, jakiś płacz w gardle który ciągle przełykam. Powinnam teraz być bardzo otwarta i w ogóle, a nie moge. Nie umiem. Powiedzenie kilku nawet słów do jakiejś osoby jest taaaakim wysiłkiem.. Nie wiem dlaczego. Jestem taka zmęczona..

Gość gość
Jak ją zwalczyć? Kiedy ona w końcu da mi spokój..

Gość gość
W jakim jesteś wieku ? mam podobnie i też nie wiem co zrobić...

Gość gość
moim zdaniem boisz się krytyki dlatego boisz się powiedzieć cokolwiek by cię nie uznano za głupią

Gość gość
19. Boję się krytyki. Owszem, ale nie o to chodzi. Nie chodzi o wypowiadanie się na niewiadomo jakim forum. Chodzi o zwyczajną rozmowe, o wypowiedzenie paru zdań .. Samo powiedzenie cześć, czy chociaż uśmiech to jakieś ponad moje siły czasami tak jak np dzisiaj..

Gość gość
Autorko dużo osób w tym wieku ma depresję. Zastanawia mnie czym jest to spowodowane.

Gość gość
Zbadaj tarczycę! Też tak miałam, poszłam do lekarza, on zlecił mi badania krwi i okazało się, że to problemy z hormonami.

Autorko, brawo, ze napisałas wątek na kafe:) Prawdopodobnie jestes introwertyczką, nie piszesz o powodzie, powodach doła czy depresji, chroniąc w ten sposób swoją prywatnosc. Przytulamy ciè, nie poddawaj siè, i wygrzeb siè z tego dołka jak najszybciej:) Pewnie jestes fajną, sympatyczną dziewczyną, którą ktos, cos, los zranił do kosci...Nie daj siè, jestes ponad to, i mocniejsza, niz ci siè wydaje. Pozdrawiam:)

Gość Ylla
Hej, ludzie weźcie się w garść. Znajdzie coś co będzie Was motywowało. Spędźcie czas na tym co Was rozwinie, a nie na smutach. Chyba macie jakieś hobby? Poza tym zadbajcie o odpowiednią suplementację, bo to jest na serio - bardzo ważne. Ja korzystam z ikan z tiensu 24 com. Zobaczcie tak samo co możecie zrobić, by poprawić swój byt.