Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet mnie piekielnie skrzywdził, oszukał a mój ojciec o tym wiedział

Polecane posty

Gość gość

Mój facet wmówił mi, że jest bezpłodny i nie może mieć dzieci, więc nie stosowaliśmy żadnych środków antykoncepcyjnych (ja już mam jedno dziecko z facetem, który mnie zostawił) a dzisiaj byłam u lekarza i okazało się, że jestem w ósmym tygodniu ciąży, dzisiaj podsłuchałam rozmowę mojego faceta i swojego ojca, którzy śmiali się z tego jak zostałam oszukana. Teraz ojciec powiedział mu, że nie będę miała wyjścia i będę musiała wyjdź za mąż za niego. Teraz jest dla mnie wszystko jasne dlaczego ojciec dał mi urlop na dwa tygodnie (nawet zachęcił mnie do tego, bym poleciała ze swoim facetem do Chorwacji). Czuje się oszukana.

Gość gość
wstrętne dziady. Ale jeśli kochasz swojego faceta to ten ślub to chyba nie problem?

Gość gość
Ja jestem w strachu, boje się drugiego porodu, mówiłam, że nie chce mieć więcej dzieci i zostałam oszukana.

Gość gość
To znajdz sposob!

Gość gość
Cóż.. Ja na Twoim miejscu albo wybrałabym aborcję albo została samotną matką i poszła po alimenty. Ale to ja, a to Twoje życie.

Gość gość
zostaw go i usun to, a z 'ojcem' zerwij kontakt

Gość gość
normalnie jak u jakiś cyganów czy arabów

Gość gość
Ja też bym wybrała aborcję w takiej sytuacji. Albo zabiłabym ojca dziecka i swojego.

Gość gość
Nie wiem, ciąży nie zamierzam usuwać. Najgorsze jest to, że mój ojciec wiedział o tym i jeszcze napuścił mojego faceta na mnie, od dłuższego czasu powtarzał, że już pora na to, bym wyszła za mąż i miała kolejne dzieci a drugiego takiego faceta (prawnik jak mój ojciec) nie spotkam. Tylko jak od niego teraz odejdę to zostanę sama z dwójką dzieci a dla mojego ojca i faceta to nic.

Gość gość
czyli skonczy sie na tym, ze gow.o zrobisz bedziesz sie tutaj caly czas nad soba uzalac, a potem wyplujesz za 7 miesciecy bachora i bedziesz zyla do konca zycia z poczuciem krzywdy i zalu, pasi?

Gość gość
Po prostu jestem wściekła na faceta i ojca, że nie dość, że mnie tak urządzili to jeszcze się śmiali i pili z tego powodu wódkę , za nowego członka rodziny.

Gość gość
Słabe prowo. 1/10/ Następnym razem bardziej się postaraj.

Gość gość
dla mnie jesteś idiotką taką co nie wie czego chce ale nie dziwi mnie to bo dziś idiotek nie brakuje,wchodzisz w związek z facetem,dajesz mu d**y,widzę że ten związek dla ciebie jest tylko spełnieniem twych erotycznych fantazji,masz faceta tylko dlatego bo ma k****a a wymagania widzę że masz wielkie,prawnika ci trzeba lub kogoś wysoko postawionego ale na ciebie nikt taki nie poleci więc zadowoliłaś się byle kim bo d***** z ciebie i to obłudna bo dajesz nadzieję facetowi na związek,on odczuł to ze jest dla ciebie za mały więc znalazł na ciebie sposób i cię oszukał,miał rację chłopaczyna,a co do twojego ojca-spoko koleś,ma poukładane w głowie,widzi że ma curusię ukochaną k***wkę z bachorem co sama nie wie czego chce i natrafił się facet co ją chce z bękartem więc postąpił z rozsądkiem.

Gość gość
ja chyba z**********m faceta a potem ojca, że wepchnęli we mnie dziecko.