Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzuty sumienia a urwanie kontaktu

Polecane posty

Gość gość

Hej, poznalam faceta kilka miesięcy temu, bylam nim zafascynowana, ze wzajemnością. Spotkaliśmy sie, bylo niby w porządku ale wydawało mi sie ze traktuje mnie jak swoją koleżankę a nie partnerkę. Fakt, dawał sygnały, że mu zależy i ze niby jestem kims więcej, calowalismy sie itd, ale to wszystko bylo takie suche bez wyrazu. Co z tego ze zabierał mnie na spacer w romantyczne miejsce jak nawet mnie nie dotknal za reke ani nie objal. Nie pożądam jakis dotykow itd, ale chciałabym byc wazna. Do tego ciągle wspominal o bylej. Co jakiś czas ciągle wspominki jakby dalej zyl przeszłością. Postanowilam ograniczyć kontakt, w sumie wszystko ucichlo bez jakiegokolwiek wytłumaczenia. Mam trochę wyrzuty sumienia, nie wiem czy powinnam do niego napisać? Czy może zostawić sprawę tak jak jest?

Gość gość
niedojrzały c***a

Gość gość
skoro On przez ten czas się nie odezwał, nie okazał tesknoty to nie licz na wiele...widocznie nie wyleczył się z byłem i nie był gotowy na nowy związek

Gość gość
wlasnie nic na to nie wskazywało, dobrze się uczy, jest towarzyski, obyty, zaradny.

Gość gość
kiedy pytałam czy jeszcze nie wszystko zamknięte z rozdziału przeszłości odpowiadał ze wszystko zakonczyl, ze nic ich nie łączy i ze mam byc spokojna ( dodam, ze to on ciągle o tym wspominał, bo ja nie pytałam i nie interesowało mnie to ani nie ruszalo) nie wiem po co o tym wspominal i po co mówił ciągle zr np ja spotkał albo ze ona do niego pisała

Gość gość
czy tym chciał zwrócić uwagę na to ze nie jest gotowy?

Gość gość
ale co, tak nagle przestalaś pisać i on nie odpisuje?

Gość gość
no żesz czytaj:ona ograniczyła kontakt a on najwyrażniej to przyjął.