Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SASETKA SASETTE

Siedzę teraz i uczę się

Polecane posty

Gość gość
i co z tego?chcesz się tu publicznie czymś pochwalić?że doktorat zrobisz?lepiej się z tym doktoratem poczujesz?myślisz że tu to tylko ludzie po podstawówce piszą i będą panią po doktoracie podziwiali?

Ja nic na temat kafeterii nie myślę, ale czuje potrzebę wewnętrzną, zdobycia wyższego wykształcenia oraz założenia własnej firmy :), interesu, który jest pewny.

Gość gość
to super bo większość dzisiejszych ludzi to czuje potrzebę nażreć się i wysrać więc fajnie że są jeszcze ludzie co mają własne poglądy i próbują czegoś osiągnąć w naszym kraju a nie wyjechać i obciągać pały asfaltom i myć gary.

Tylko jak to zrobić jak ciągle mam pod górkę, na siłę postanowiłam, że podejdę do matury i zaliczę to, czego przez lata nie udało mi się zaliczyć a mam tylko dwa egzaminy.

Gość gość
nikt nigdy nie mówił że będzie łatwo,jak ja miałem pod górkę to nie da się tego opisać i jak jesteś zawzięta i bardzo chcesz to osiągniesz swój cel.

Jestem bardzo zawzięta, zrozumiałam wiele, tylko muszę mieć pomoc z czyjejś strony. Nawet nie pomoc a pieniądze i własny kapitał, żeby otworzyć własny biznes.

Gość gość
wiesz że za darmo w tym kraju to grypę można złapać?ważne jest to że masz jakieś ambicje i dąż do tego co postanowiłaś a ci się uda.

Gość gość
nie ta branża i nie mam na ten temat pojęcia i nie będę cię w błąd wprowadzał i bajek pisał na temat na którym się nie znam,wiem tylko że biedny zawzięty człowiek z dobrymi poglądami może zrobić wszystko,wiem sam po swoich doświadczeniach.