Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokogość

jak myślicie? jaki procent kafeterian stanowią

Polecane posty

Gość spokogość

tacy naprawdę fajni, w porządku ludzi? nie mówię o tym, że to nie może być gimnazjalista, czy młodzież, bo i w śród nich znajdą się perełki. nie mówię o tym, że to nie może być mama, bo i nie jedna mama mi tu w normalny, nie wulgarny sposób pokazał gdzie robię błąd i jak go naprawić. nie mówię o tym, że to nie może być kochanka, bo przecież każdemu może się zdarzyć popełniać błędy. nie chodzi mi o to kim są ci ludzie, tylko jacy są. ile jest tu osób takich których na co dzień darzy się sympatią? którzy są z reguły mili, uczynni, nie podbudowują swojego ego obrażając czy wywyższając się ponad innych, nie żywią się czyimś nieszczęściem. jak myślicie, ile jest tu osób, z którymi można by było iść na kawę lub piwo i pogadać o czymś naprawdę interesującym? ja myślę, że coś koło 5%. a wy? jak myślicie?

Gość gość
mam tu stałe grono,i znamy sie stąd choć te 1,5 roku-2lata temu,fajnych błyskotliwych ludzi było tu więcej będę optymistką 10%

Gość gość
Ja myślę ze 90% a że pojawiają się głupie komentarze, wyzwiska, podszywy, prowokacje i tematy z d**y ... no cóż bez tego kafeteria nie była by kafeteria ! Ale jak człowiek potrzebuje porady czy pomocy, zawsze znajdzie się osoba która tej pomocy udzieli, pogada, wesprze. Czasami dyskutuje się na poważne tematy, innym razem jest zadyma o nic ( np ostatnio dyskusja z d**y - pralka) lubię kafe, bo i się po śmieję, i czasami dowiem się czegoś ciekawego. .. myślę że większość ludzi jest inteligentna, mają swoje problemy to fakt, czasami ktoś się wyzyje wzywając kogoś, komuś się nudzi założy durny temat, ale lubię kafe ma swoj klimat. Siedzę tu od 4 Lat, nigdy nie miałam stałego nicka. Może czas to zmienić ;)

Gość gość
Zgadzam sie z gosciem wyzej :)

"nie chodzi mi o to kim są ci ludzie, tylko jacy są" x Dokładnie autorko mam to samo zdanie. Zawsze liczyła się dla mnie ogłada. Nieważne czy jesteś Edmundem Kolanowskim - ważne że posiadasz kulturę osobistą i dobre maniery.

Gość spokogość
wiecie, pytam się. bo od jakiegoś czasu próbuję poruszyć moim zdaniem dość ciekawy, może troszeczkę ambitniejszy temat i kurcze prawie nikt nie odpowiada. nie ukrywam, że pewnie jak już pewnie wielu z was nie raz się zniechęciłam do tego portalu przez oszałamiającą chyba bardzie bezmyślność niż głupotę ludzi, a teraz kiedy chcę pogadać jak człowiek z człowiekiem o czymś innym iż większość powtarzających się tematów to ciągle cisza. trochę tego nie rozumiem. tak to ciągle każdy deklaruje się, że jest taki inteligentny i wszystko wiedzący a tak...

"trochę tego nie rozumiem. tak to ciągle każdy deklaruje się, że jest taki inteligentny i wszystko wiedzący a tak... " x A więc prawie.. tak, to prawie ja. O czym chcesz porozmawiać?

Gość gość
synu, że się tak wyrażę :) mogę podać linka?

Gość gość
dzięki kochani. teraz muszę zająć się dzieckiem bo pora spacerowa się zbliża, ale potem tu i tam jeszcze zajrzę.

Gość gość
Moj też ;) a nie widziałam wcześniej tego tematu.

Gość gość
Wszyscy som z***bisci haha

Gość gość
Up a wy jak myślicie czy są tu normalni?