Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotelik samochodowy 9 25

Polecane posty

Gość gość

Czy posiadacie któryś z poniższych fotelików?: -Caretero Sport Classic -Caretero Sport Turbo -Caretero Ibiza -CotoBaby Swing Prestige -4Baby Weelmo -Baby Design Amigo -CotoBaby Strada Jakie są Wasze opinie ?

Gość gość
Polecam, -Caretero Sport Turbo

Gość gość
polecam : star trek 2020 r

Gość gość
A mozesz cos wiecej powiedziec o caretero? Jaka jest tapicerka?

Gość gość
Te foteliki są niebezpieczne!

Gość gość
Wg mnie lepszy przedział to 9-18 , fotelik bardziej dopasowany do dziecka. W tym przedziale znajdzie się sporo fajnych i bezpiecznych i lepsze niż 2-25. Ja mam z tego przedziału fotelik COAST (graco) Taki masywny fotelik z porządnymi bocznymi osłonami też od uderzeń bocznych. Jedynie nie montuje sie go tyłem ale wiem po sobie że nie każde dziecko pozwala na jazdę tyłem do rodzica (my mieliśmy nawet to lusterko specjalne zamontowane i nie dało rady, dlatego kupiłam fotelik montowany przodem) no i ma wystarczyć tak do 4 rż Poczytaj opinie http://www.skapiec.pl/site/cat/2107/comp/4778806_komentarze/ moze taki ci bedzie odpowiadał

Gość gość
Już mam Caretero Sport Classic. Świetny fotelik! Duża regulacja oparcia, córcia od razu w nim zasypia:)

Gość gość
Zaden z tych foteli nie ma atestu ani crash testow,sa niebezpieczne. moj syn ma rok i niedawno przesadzilam go do takiego fotelika9-25,mymamy britax evolva,jest mocno zabudowany po bokach,ciezki,solidny.syn wazy 12kg,nie miescil sie juz do tego pierwszego0-13kg.

Gość gość
Producenci sporo wykładają kasy, aby fotelik miał znaczek,że miał crash testy. Tak samo jest na żywności. Wiele produktów ma różne loga instytutów na opakowaniach, a w rzeczywistości są gorze od tych, które ich nie mają.

Gość gość
A poza tym, każdy kupuje fotelik, na jaki go stać. Jak ludzie mają kasę, to niech kupują. Ważne, żeby dziecko było przewożone w foteliku, a nie na kolanach.