Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy modne sa takie kurtki czy juz niestety nie podpowiedzcie jak ktos wie

Polecane posty

Gość gość
wychodza juz z mody... ale do sklepu mozna jescze zarzucic

Gość gość20
Gdyby nie te sciagacze... Kup ramoneske :) albo parke :)

Gość gość
spoko, ja bym założyła

Gość gość
Czyli co, jak tysiąc lasek na ulicy nie będzie miało identycznej kurtki to źle? x Ja taką szarą miałam przed tym wielkim bumem na nie, tyle, ze z pseudoskóry, planowałam kupić sobie podobną, ale wypasniejszą, skorzaną. I mi się odechciało jak co druga laska nosiła podobną.

Gość gość
mi nie przeszkadza jak ktoś ma taką samą rzecz jak ja, nie wiem skąd te oburzenie - nawet jak z koleżanką jadę na zakupy to potrafimy takie same buty czy bluzkę kupić bo jest ładna. To świadczy tylko o tym że ma się doby gust skoro więcej osób w tym chodzi :) a co do kurtki to mam taką bordową z przed hymm jeszcze chyba ze szkoły średniej lub gimanzjum - a mam teraz 24l więc już dość długo kupiłam ją bo misię spodobala ale... no właśnie źle się czuje w czerwonym i miałam ją na sobie dosłownie z 5-10 razy.

Gość gość
Ja bym nie powiedziała, że 80% ludzi na ulicy ma dobry gust. I mi przeszkadza kupowanie czegoś "bo modne", zamiast patrzyć czy się dobrze w tym wygląda itd to "kupie bo w joyu pisali, że taka moda i jessica polonez na blogu zdjecie dała". Jak się komuś coś podoba, fajnie w tym wygląda i sie dobrze czuje co za róznica czy modne czy nie modne?