Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci mają znacznie większe wymagania.

Polecane posty

Gość gość

Kobieta potrafi całym sercem pokochać brzydkiego faceta. Nawet się mówi, że "wystarczy jak facet jest ładniejszy od diabła" A kobiecie poprzeczka jest postawiona wyżej. Musi być co najmniej ponad przeciętnie ładna. - Musi być szczupła i zgrabna , nie więcej niż 55 kg ! - ale jednocześnie mieć obfity biust i wypięty tyłek, (co bardzo rzadko idzie w parze ze szczupłą figurą ale Panów to nie obchodzi) - ma mieć taaaaakie wielkie oczy na całą twarz, - nosek tak mały, żeby nie było go widać, - włosy najlepiej do samej dooopy - długi, szczupłe nogi, - talię osy, - i pypkę najlepiej bułeczkę, wygoloną na zero jak u 12letniej dziewczynki. Przeciętny,brzydki facet bez problemu znajdzie sobie kobietę, która mu się podoba. Brzydki, przeciętne dziewczyny skazane są na samotność.

Gość gość
wolimy ciemnoskórych :)

Gość ssalmanellleeeee
Co prawda to prawda. Widzę masę brzydkich, przeciętnych facetów z naprawdę ślicznymi dziewczynami w związkach. Przystojniaków z brzydkimi laskami nie zarejestrowałam.

Gość gość
No niestety tak już jest skonstruowany ten świat. Dziś od kobiety wymaga się tyle ile od faceta (w zakresie innych kategorii niż wygląd) + te cholernie olbrzymie wymagania co do wyglądu. Niestety, jak jest się brzydką kobietą to się przegrało życie. Brzydki facet jeszcze sobie jakoś w zyciu poradzi...brzydka kobieta, już ma prze/je/bane.

Gość gość
zdesperowani biorą ochłapay

Gość gość
I kobieta potrafi szczerze pokochać brzydkiego faceta i się w nim zakochać. A jak facet jest z brzydką kobietą to jest z nią wyłącznie z braku laku, bo nic lepszego go nie chciało a on sobie wali po nocach do pań z filmów dla dorosłych.

Gość gość
kobiety sa bardziej wymagające !

Gość gość
Ewa Kopacz sobie jakos radzi

Gość gość
Faceci? Wymagania? Poprawiłaś mi humor na następny miesiąc. Dzięki :D

Gość gość
kobiety sa bardziej wymagające ! xxxxxxxxxxxx to ciekawe bo jakoś widzę masę ładnych lasek z brzydkimi facetami. Na odwrót (on piękny ona brzydka) takich związków praktycznie nie widuje jeżeli w ogóle

Gość gość
:D mnie też :))) przecież facetowi wystarczy dać :D i wygląd nie ważny liczy sie tyłek,Facet może mieć sam narząd płciowy ,bez reszty

Gość taki gosciuu tu jeden
Jak facet wam powiem.... Macie trochę rację ale to wynika z tego, że to wy jesteście tę "płcią piękną". To już czysta biologia, że facetów pociągają te ładniejsze a wam starcza jak facet jest ładniejszy od diabła. Nie ma co tu winić facetów tylko tak jest stworzony ten świat :)

przecież facetowi wystarczy dać smiech.gif i wygląd nie ważny liczy sie tyłek xxxxxxxxxxxxxxxxx nie przesadzaj :D nie dymał bym każdej, która nadstawiłaby mi tyłek :)

Gość gość
dla mnie ładni nie istnieją , muszą być ponad uroczy

Gość gość
gościu wyżej wy wszyscy dumacie przy możliwej okazji :D gdzie burdel tam i polak

Gość jestem tu tylko na chwileczke
Tak już jest i nic z tym nie zrobimy. Można się jedynie pocieszać, że liczba "idealnych panienek" jest ograniczona i większość nieudaczników swoje wymagania będzie mogło sobie włożyć do kieszeni i w konsekwencji i tak zostanie z ręką.

to nie wiem z jakiej patoli pochodzisz, że tak myślisz ale są faceci, którzy jednak mają wymagania i nie włożą c****ja w każdą dziurę :)

Gość gość
gościu tobie pozosteje wierna prawa ręka :classic_cool:

Gość gość
Ale wam sie w glowach poprzewracalo! Niepowodzenie frustruje i szukamy winnych, he?

Gość gość
Niezupełnie tak jest... moja dziewczyna z którą jestem od 3 lat, na początku w ogóle nie była w moim guście, ma małe piersi, waży 58kg (to więcej niż limit autorki), ma motylka i nie przepada ze depilacją tych okolic, a mimo to ją kocham jak żadną inną :) Zakochany facet nie ma żadnych wymagań wobec partnerki, to kobiety mają znacznie większe wymagania, bo nie tylko wygląd się dla nich liczy (powiedzonka o byciu ładniejszym od diabła można sobie w tyłek wsadzić), ale musi też mieć odpowiednie wykształcenie, dobrą i dobrze płatną pracę, mieszkanie, samochód, zapewniać kobiecie rozrywki, itp, itd... a akurat te rzeczy trudniej zdobyć niż ładne ciało, czy utrzymanie wagi nieprzekraczającej 60kg.

Gość gość
100 % true autorko :O Ja nie jestem ładna. Nigdy nie miałam faceta choć okazywałam zainteresowanie niejednemu przeciętniakowi, nawet brzydalowi (za tych lepszych nigdy bym nie śmiała się brać). Najgorsze jest to, że ci brzydcy faceci sami uważają się za zbyt dobrych na brzydkie laski i je odrzucają :O

Gość gość
"Musi być szczupła i zgrabna , nie więcej niż 55 kg ! - ale jednocześnie mieć obfity biust i wypięty tyłek, (co bardzo rzadko idzie w parze ze szczupłą figurą ale Panów to nie obchodzi) - ma mieć taaaaakie wielkie oczy na całą twarz, - nosek tak mały, żeby nie było go widać, - włosy najlepiej do samej dooopy - długi, szczupłe nogi, - talię osy, - i pypkę najlepiej bułeczkę, wygoloną na zero jak u 12letniej dziewczynki. " Hehehe moja dziewczyna ma takie proporcje o których piszesz :) więc takie się zdarzają tyle że wcale ja brzydki nie jestem zawsze się kobiety za mną oglądały...

Gość gość
"gość dziś 100 % true autorko Ja nie jestem ładna. Nigdy nie miałam faceta choć okazywałam zainteresowanie niejednemu przeciętniakowi, nawet brzydalowi (za tych lepszych nigdy bym nie śmiała się brać). Najgorsze jest to, że ci brzydcy faceci sami uważają się za zbyt dobrych na brzydkie laski i je odrzucają " To odpowiedź sobie jak sobie wyobrażasz seks z osobą która Ci się nie podoba i się jej brzydzisz? Na pewno coś możesz w sobie poprawić

Gość jestem tu tylko na chwileczke
"to kobiety mają znacznie większe wymagania, bo nie tylko wygląd się dla nich liczy (powiedzonka o byciu ładniejszym od diabła można sobie w tyłek wsadzić), ale musi też mieć odpowiednie wykształcenie, dobrą i dobrze płatną pracę, mieszkanie " xxxxxxxxxxxxxxxx Ale te rzeczy - wykształcenie, dobra praca itd. tak samo się wymaga od kobiety. Przecież żadne facet nie wiąże się z bezdomną z ulicy i też macie wymagania pod tym względem + dochodzą te niebotyczne wymagania co do wyglądu i kobiety naprawdę mają przesrane. Zresztą dobrą pracę, dobre wykształcenie można zdobyć zawsze - wystarczy tylko trochę wysiłku. Na wygląd się wpływu już nie ma (można co najwyżej schudnąć ale co jak ktoś ma brzydką twarz ?) i jak ktoś się urodzi brzydki to choćby się ujsrał tego nie zmieni. W grę wchodzą jedynie ryzykowne na życiu operacje plastyczne.

Gość gość
Nie ma to jak być piękna atrakcyjną i trafić na super gościa :)

Gość gość
Po co ta cała dyskusja. Facet przeleci każdą niezależnie od tego czy jest ładna czy brzydka. przecież gdzieś trzeba pozbyć się nadmiaru spermy. Nieprawdaż?

Gość gość
To odpowiedź sobie jak sobie wyobrażasz seks z osobą która Ci się nie podoba i się jej brzydzisz? Na pewno coś możesz w sobie poprawić xxxxxxxxxx tylko, że nam może się podobać brzydki facet. Wam brzydka kobieta już nie. Nie twierdzę, że seks ma się uprawiać z kimś kto nam się nie podoba ale nie zmienia to problemu, że wy macie znacznie większe wymagania odnośnie wyglądu.

Gość gość
Wykształcenie owszem można dość łatwo zdobyć, ale dobrą pracę i co za tym idzie aby faceta było stać na mieszkanie za 500 tysi, bmw, itd... to udaje się tylko nielicznym i na ogół trzeba być niezłym skur... aby zdobyć na to kasę. A co do wyglądu... 99% ludzi jest przeciętna i zapewniam cię, że gdybyś się odpowiednio umalowała, dobrała odpowiednie ciuchy i wyeksponowała swoją kobiecość, to na brak zainteresowania byś nie narzekała. Facet niestety nie może się tak upiększyć ;) Poza tym partnera/partnerkę nie dobiera się na zasadzie "o ta/ten mi się podoba, to sobie z nim będę" stały i trwały związek wymaga bardzo silnej więzi emocjonalnej, a ładna buzia w tym nie pomoże. A tak w ogóle, to chyba oczywiste ze każdy chciałby mieć ładnego partnera, tak samo jak wolałby jeździć ferrari niż polonezem, to naturalne.