Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci mają znacznie większe wymagania.

Polecane posty

Gość gość
Korekta nosa nie jest zabiegiem zagrażającym życiu, to zwykły zabieg na znieczuleniu miejscowym, sam miałem robiony nos po złamaniu, więc wiem, dłutko, młotek i do dzieła :)

Gość taka jedna z garbatym nosem
Faceci MAJĄ WIęKSZE wymagania ! Mnie garbaty nos u faceta nie przeszkadza. A oni (nawet ci brzydcy) odrzucają mnie z powodu nosa.... Dla facetów wystarczy jeden mankament u kobiety (brzydki nos, płaski tyłek, mały biust <- whatever) żeby skreślili kobietę.

Gość gość
Hehe nie garbaty nos a glupota raczej

Gość Totatooot
Łatwiej niepowodzenia tłumaczyć garbatym nosem,

Piperzysz bzdury bo operacja na nosie zawsze jest robiona w znieczuleniu ogólnym a narkoza to ZAWSZE ryzyko na życiu. Chyba jakiś konował ci to robił jak łamali ci kość w znieczuleniu miejscowym...nie wierzę.. :O Zresztą i tak mnie nie stać.

Gość Totatooot
Ty od tego garbatego nosa,ile masz lat?

Gość jestem tu tylko na chwileczke
operacje plastyczne nosa to te statystycznie najczęściej nieudane :O

23

Gość gość
Możesz sobie wierzyć lub nie, ale nos miałem dłutowany na znieczuleniu miejscowym, co wcale nie jest przyjemne gdy słyszy się te odgłosy ;) nogę w kostce też miałem składaną na śruby na miejscowym, jak nie ma potrzeby usypiana, to tego nie robią, chyba że pacjent sam chce. Zwalaj swoje niepowodzenia na nos, tak najłatwiej... zanim zabierzesz się za facetów pozbądź się kompleksów i popracuj nad charakterem, bo żaden facet nie chce zakompleksionej laski o roszczeniowej postawie, albo lepiej dobieraj sobie potencjalnych partnerów.

Gość Totatooot
Wiedziałam żeś młoda.Myslalam 20-21.Posłuchaj starej forumowiczki.Brak powodzenia nie ma nic wspólnego z garbatym nosem.Belive me;)

Gość gość
znam kobietę, która miala lekko garbaty nos, poddała się operacji i ma teraz zadarty kartofel, wygląda o wiele gorzej niż poprzednio.

Gość dwudziestasiodmagodzina
Garbaty noooos! Garbaty nooooos! Garbaty nooooos! Widzisz jestes dla nas garbatym nosem Gdybys tyle o nim nie nadawala moze bylabys interesujaca osoba.

Gość gość
I tu w 100% zgadzam się z powyższym, gdyby laski nie wydziwiały z tymi kompleksami, to facet do dziś nie wiedziałby co to cellulit, czy rozstępy :P

Gość włochaty smutas
też jestem zaskoczona tę gadką o znieczuleniu miejscowym. Ja zwykłe prostowanie przegrody miałam w znieczuleniu ogólnym i nie było nawet mowy o miejscowym. Ba ! Musiałam mieć wszystkie zęby zdrowe, żeby poddać się temu zabiegowi bo w przeciwnym razie ryzyko zakażenia ! Więc wcześniej musiałam 2 tysiące zainwestować w denstystę, żeby móc w ogole poddać się prostowaniu przegrody.

Gość gość
ci brzytcy faceci z ladnymi laskami to chyba wille maja i 5 samochodow. na ktorym wy swiiecie zyjecie

Gość gość
Małe cycki przeszkadzają jedynie koniobijcom i samym kobietom, nikt normalny nie zwraca uwagi na takie d**erele jak wielkość jakichś tam cycków, już tyłek odgrywa znacznie większą rolę.

Tak samo jak sie spotykasz z facetem i masz mysli "Boze czy on juz mnie skreslil przez moj nos? O nie, patrzy na niego! Juz po mnie! Ale Ci faceci sa straszni! Nie dzwoni! To przez moj nos, na bank!" To zobacz ze wszystko sobie kreujesz w glowie podlug swoich przekonan. A potem na kafe te durne tematy o wymaganiach.

ludzie sami całe życie sami mnie wpędzali w kompleksy. Może sama bym tego tak nie przeżywała gdyby nie ksywa z liceum "baba jaga". Nie wspomnę o koszmarze we wcześniejszych czasach szkolnych.

dokładnie ! gadacie o niewpędzaniu się w kompleksy a więkoszość ludzi sama wprowadza innych w nie a potem się dziwicie, że ktoś je ma. Baba jaga, czarownica to też u mnie było na co dzień :(

Gość gość
Co do zębów racja, też mnie o to pytali przed zabiegiem i miałem być w zasadzie usypiany, ale zdanie zmienili przed zabiegiem, zresztą sam nie chciałem, bo różnie z tym usypianiem bywa w państwowych szpitalach ;) może był jakich chętny na świeżą nereczkę, czy wątrobę, a wtedy pewnie bym się już nie obudził :P

Tak, bo ludzie sa zli i straszni, a ty jestes niewinna czysta ofiara na tym podlym niesprawiedliwym swiecie... :-D

Gość gość
W szkołach mówi się różne rzeczy, ale nie zawsze mają one związek tak naprawdę z wyglądem, znajduję się słabszą osobę, która najczęściej ma problem z integracją i się z niej nabija, a jakiś powód trzeba znaleźć... u was padło na nos :)

Gość Totatooot
To cale dalsze życie zamierzasz przeżywać te wyzwiska pryszczatych 14 latkow?Jesteś dorosła.Zrób cos z tym.Albo olej sprawę nosa a jak ci przeszkadza to zbiueraj kasę i za pare lat operuj.Innej opcji nie ma.Może za wyjątkiem: cale życie się ze mnie śmiało,wiec to przez nich (imoj nos) nie modpge znaleźć partnera. Ja jako dziecko miałam tiknerwowy polegający na mruganiu powiekami.Ile się nasluchalam!Wiesz jak się dzieciaki śmiały?Teraz tez czasem mam,jak się zestresuje ale mam to totalnie w d.....:D

U mnie w klasie "oprawczynia" kozla byla dziewczyna z garbatym nosem a jej kolezanka z wielkim murzynskim nosem. Natomiast ofiara byla dziewczyna lekko uposledzona, "dziwna". Wiec sobie darujcie . kazdy kiedys tam z jakiegos powodu byl za cos wysmiany a nawet baba Jaga moze miec grono superkumpel.

no dobra mniejsza z gówniarzami z gimanzjum... ale jak facet, który się TOBIE PODOBA odrzuca cię z powodu nosa i daj ci to do zrozumienia (choć sam nie jest idealny) to jest to trochę bolesne ?

Gość gość
Kobieta ma być kobieca, zamiast wydziwiać sobie jakieś wady i defekty zacznijcie być wreszcie kobietami, większość z was ubiera się po męsku, jeansy, trampki lub adidasy, bluza, itd... a gdzie zwiewne sukienki latem, buty na obcasie, niekoniecznie 10cm, eksponujcie delikatność, eteryczność, kobiecość, wdzięk. Uśmiechajcie się i podkreślajcie oczy, bo to nie cycki i nie tyłek sprawiają że jesteśmy wami zainteresowani, ale oczy i to jest potwierdzone :)

a jak któraś ma małe, wgłębione i blisko osadzone oczy (choć ciało ma ok) to przegrała życie :O ?

Gość gość
Nie zmusisz kogoś do zainteresowania się tobą, to ze jednemu przeszkadzał twój nos (skąd w ogóle to wiesz, ze o nos chodziło) nie znaczy że inny też na to zwróci uwagę. Trzeba po prostu trafić na odpowiednią osobę i tyle, nikt nie jest w stanie podobać się każdemu.

Gość gość
A skąd wiesz ze on cie odrzucił z powodu nosa.?Może taka wymowka byla pod ręką i jej uzyl.Lepiej powiedzieć,wiesz co nie podoba mi się Twój nos niż wiesz co masz zjeb..... Charakter. A dwa może on lubi inne nosy?Ma do tego prawo.Tak jak zmuszać kobietę,żeby umówiła się z brunetem a ona woli blondynow.

bo teraz wychodzi na to, że liczą się tylko laski z duużymi oczami ala świętej pamięci już Przybylska.