Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci mają znacznie większe wymagania.

Polecane posty

Gość dwudziestasiodmagodzina
Bolesne ale do przezycia. Kazdy zostaje odrzucony przez kogos z roznych powodow i niezaleznie od powodu jest to zawsze bolesne.

Gość gość
Hahaha czuje tu pazurek drogiej 40 si z deficytowego mężczyzny po 40 hahahahaha

Gość taka jedna z garbatym nosem
Wiem co piszę. Zanim zrozumiał, że mi się podoba sugerował mi, że znacznie lepiej bym wyglądała z prostym nosem i czy nie myślałam o operacji. Więc mi nie wmawiajcie teraz, że kierowały nim wyższe powódki bo ja znam lepiej tego gościa od was.

Gość gość
Małe oczy można optycznie powiększyć odpowiednim makijażem :) a skąd wiesz że są za blisko osadzone? Bo sama to sobie wmówiłaś? Bo taką widzisz się w lustrze? Lustro kłamie, jeśli uważasz się za atrakcyjną to w lustrze będziesz wygląd ładniej niż w realu i na odwrót. Problem jest w was, a nie w wymaganiach innych. Nikt normalny nie szuka partnera patrząc na listę swoich wymagań, bo to nie ma nic wspólnego z uczuciem, uczucie przychodzi nagle i całkowicie odmienia nasz światopogląd.

Gość gość
A ja kiedyś od laski usłyszałem że mam małego, to co teraz? mam się powiesić i nie uprawiać seksu? Może i jest mały, ale jakoś poza tą jedną żadna nie narzekała, zresztą ta co mi tak powiedziała, też wcześniej nie miała zastrzeżeń :P Ale wy ludzie z tego forum jesteście porąbani, sami sobie robicie krzywdę i to wy sami skazujecie się na niepowodzenia.

No dobra. Masz racje skoro tak bardzo o nia walczysz. Garbaty nos = zycie przesrane na calej linii. Ludzie sa zli. Swiat jest zly. Jesli tylko ma sie garbaty nos albo wklesle oczy. Nanananananana Mam nadzieje ze pomoglam :-)

Gość Totatooot
jesli tylko mu nos nie pasował,to u innej mu nie będzie pasował rozmiar buta abo kolor oczu.Nie ma wiec czego żałować. No chyba ze chodziło o co innego. Pomysł logicznie:jeśli odpowiadalbymu twój charakter,lubił z toba spędzać czas,jeśli podobalaby mu się Twój figura,nogi ,brzuch,tyłek etc i jeżeli ogólnie pociagalabys go erotyczne a do tego charakterem ,to czy odrzuciłby cie tylko ze wzgledu na nos???? Masz myślenie 13 l.gimnazjalistki.

Gość jestem tu tylko na chwileczke
a dlaczego W OGÓLE muszę powiększać oczy makijażem ? Dlaczego nie mogę być sobą tylko muszę malować się na kogoś kim nie jestem ? Dlaczego kobiety są zmuszone nakładać maskę, żeby wzbudzić zainteresowanie ?

Gość gość
Gość powiedział ze znacznie lepiej byś wyglądała z prostym nosem... i co z tego? Może to prawda? A gdyby ci powiedział, ze lepiej wyglądałabyś z krótkimi włosami, albo w innej sukience, to też byś się obraziła? Jesteś przeczulona na punkcie swojego kompleksu i każde słowo o nosie zostanie przez ciebie odebrane jako poniżenie i atak.

Gość Totatooot
To bądź sobą.o co chodzi?ktoś cie zmusza?

A jak ona sie cieszy ze tyle komentarzy wywolala, tyle zainteresowania, wszyscy o niej pisza , ah ah ah! :-D

Gość gość
Jeśli przeszkadza ci garbaty nos i nie możesz sobie poradzić z przeszłością to moze porozmawialabys z jakim psychologiem,aby podnieść swoja samoocenę?

Gość gość
a dlaczego W OGÓLE muszę powiększać oczy makijażem ? Dlaczego nie mogę być sobą tylko muszę malować się na kogoś kim nie jestem ? Dlaczego kobiety są zmuszone nakładać maskę, żeby wzbudzić zainteresowanie ? x Dlaczego? Bo na tym polega ta gra... na początku każdy udaje kogoś kim nie jest, stara się pokazać w jak najlepszym świetle, wypaść jak najlepiej, tak urządziła to natura i tego nie zmienisz, każde zwierze tak postępuje w porach godowych :) Kobiety starają się być jak najatrakcyjniejsze fizycznie, a faceci pozują na zaradnych herosów, dopiero później okazuje się jaka jest prawda i albo ludzie są razem, albo się rozstają.

Nie, nie zmusza ale trochę to tak jest, że faceci gadają, że lubią naturalne laski, mało makijażu itd. A skoro ja efekt dużych oczów mogę osiągnąć jedynie dzięki makijażowi i tylko wtedy moje oczy są sexy to coś tu się nie zgadza. Wiadomo, nikt mnie nie zmusza ale jeżeli tylko duuuuże oczy są seksowne to jest mi trochę przykro, że muszę się tjuningować makijażem, żeby być atrakcyjną. Że małe oczy są czymś gorszym.

Gość gość
No to klops.Male oczy i wytłumacz sobie nimi wszystkie niepowodzenia u facetów, Rany,dajcie mi male oczy,ale w zamiar dobry wzrok.Chętnie się zamiennie za zdrowe oczy oddam moje duze..

Seksowna jest cala osoba a nie same oczy czy nos... Litosci... Moze zmien troche aspiracje bo jeszcze komus wydrapiesz z zazdrosci duze oczy..

Gość gość
Nie, nie zmusza ale trochę to tak jest, że faceci gadają, że lubią naturalne laski, mało makijażu itd. A skoro ja efekt dużych oczów mogę osiągnąć jedynie dzięki makijażowi i tylko wtedy moje oczy są sexy to coś tu się nie zgadza. x Kuźwa o jakim makijażu mowa, delikatne podkreślenie oczu kredką, czy nałożenie tuszu na rzęsy nazywasz makijażem, minuta roboty i już jesteś atrakcyjniejsza dla faceta i dla samej siebie. Nikt nie każde ci nakładać tony tapety na całą twarz, bo tego faktycznie faceci nie lubią, poza wyjątkami ;) Najważniejsze jest pierwsze wrażenie, które przyciągnie, pierwsze kilka sekund, potem możesz i powinnaś być sobą.

Gość ssalmanellleeeee
nieumiejętne pomalowanie się kredką może nawet spowodować pomniejszenie oczu a nie powiększenie :) Umieć robić dobry makijaż to też nie taka prosta sprawa i to nie jest robota na 2 minut przed wyjściem :)

musiałabym być tobą, żeby wydrapywać komuś coś z zazdrości. jestem moze zakompleksiona ale innym zle nie zycze choc tak zepsuta osoba jak ty moze to dziwić.

Gość gość
I znów zakompleksione kobiety jak to kobiety przekręciły moje słowa, gdzie ja napisałem o dużych oczach? Napisałem że oczy są ważne, nie pisałem że muszą być duże!!! Jakbyś miała oczy jak denka od butelek, to zapewniam cię ze nie byłabyś atrakcyjna ;) Same wynajdujecie sobie coraz to nowe kompleksy, a podkreślanie oczu nie jest niczym złym, to co piękne zawsze należy wyeksponować, to samo robi się w galeriach, muzeach, itd...

Aua chyba wpadne w kompleksy ze wzgledu na wredny charakter :-P

Gość gość
Najważniejsze jest pierwsze wrażenie, które przyciągnie, pierwsze kilka sekund, potem możesz i powinnaś być sobą. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX DO TEGO PIERWSZEGO WRAZENIA JEST POTRZEBNA PRAWDZIWA URODA, KTÓREJ ANI KREDKA, ANI TUSZ NIE ZAPEWNIĄ.CHYBA, ZE PROFESJONALNY WIZAŻ.Faceci nie chca prawdziwej ciebie - chca kogos kim sie mozna pochwalic.chca super laskę.P*********e drogie panie.I okłamujecie same siebie. Na brzydule nikt nie poleci.nikt nie poleci od pierwszego wrażenia na grubaske, garbuske, pryszczatą.

Gość gość
Moja dziewczyna maluje sobie tylko oczy i nie trwa to u niej dłużej niż 2 minuty :) na ogół korzysta tylko z tuszu i wsio, cały jej makijaż, a dzięki temu jej oczy są bardziej widoczne :)

Gość gość
A jeśli o kasę chodzi - kobieta piekna chce życ na poziomie.uroda kosztuje, ciuchy też.Tylko w męskich głowach stoi, ze mozna byc piekna bez nakładów finansowych Wymagasz PIEKNA TO NA NIE ZARABIAJ.

Gość gość
Pochwalić to się można samochodem, a nie kobietą... kobieta ma być partnerką, kochanką, przyjaciółką, a nie pustą dekoracją, tylko głupi facet może tak twierdzić i kiedyś sie o tym przekonasz, jak przez rogi nie będziesz w stanie przejść przez drzwi :P

Gość gość
Ja zarabiam, dlatego korzystam z dziwek, bo pasożyt na stałe jest mi niepotrzebny, poza tym po co mi jedna ładna laska, jak stać mnie na nową co tydzień.

Gość gość
Zakompleksione idźcie na jakas terapie,bo szkoda życia na wymyśla nie problemów urodowych.

Gość ssalmanellleeeee
DO TEGO PIERWSZEGO WRAZENIA JEST POTRZEBNA PRAWDZIWA URODA, KTÓREJ ANI KREDKA, ANI TUSZ NIE ZAPEWNIĄ.CHYBA, ZE PROFESJONALNY WIZAŻ.Faceci nie chca prawdziwej ciebie - chca kogos kim sie mozna pochwalic.chca super laskę.P*********e drogie panie.I okłamujecie same siebie. Na brzydule nikt nie poleci.nikt nie poleci od pierwszego wrażenia na grubaske, garbuske, pryszczatą. xxxxxxxxxxxxxxxxx 100 % true :O

Tak a potem "czegos mi brakuje w zyciu. Czuje sie taki samotny . moje zycie jest niepelne.. ACH juz wiem czego! Kochajacej kobiety!" :-D

Gość gość
na pryszczatego grubasa też żadna kobieta nie poleci, więc jest po równo :)