Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRAWDOPODOBNIE CIAZA

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Dzisiaj jest 7 dzien kiedy spoznia mi sie okres, powinnam dostac 03.10. Zrobilam test na poczatku tygodnia i byl nergatywnt , a dzisiaj rano powtórzylam i jest slabiutka kreska. Nie mam mam mdlosc*****ersi tez jakos szczegolnie mnie nie bola.Jedynie co to moglabym spac caly dzien ale to jak zawsze no i brak humoru, jestem troche rozdrawniona. Czy moglybyscie dziewczyny podzielic sie swoimi doswiadczeniami ?Stresuje sie troche tá saba kteseczká... Czy to moe byc ciáza ? Pozdrawiam E.

Gość gość
powtórz test albo idź na betę, choć słaba kreska oznacza ciążę, chyba że widzisz "cień cienia cienia", jak niektóre kafeterianki

Gość gość
hahhah :-) nie, nie jest to Cien cienia:-) Dziekuje Ci za odpowiedz:-) Jest po prostu o wiele jasniejsz niz ta pierwsza. Jutro rano zrobie jeszcze test a w poniedzialek pojde na badanie krwi. Kiedy powinnam umowic sie do lekarza ? E.

Gość gość
OK dwóch trzech tygodni od terminu okresu-wcześniej niewiele widać;-) tylko stresu sie najesz.

Gość gość
do lekarza to gdzieś tak w 6-7tyg. licząc od ost. miesiączki.

Gość gość
Najpierw zrób 2 razy beta hcg w odstępie 48 godzin. Po tygodniu powinnaś mieć już wyraźną bardzo kreskę, więc to dobrze nie świadczy, ale różne rzeczy się zdarzają. Dopiero wtedy umówiłabym się do lekarza.

Gość gość
do lekarza najwcześniej około 7 tc, wcześniej nie ma sensu, bo jak serduszko się nie pokaże, to będziesz w stresie, ja miałam taką jaśniutką kreskę 4 tyg temu , kupiłam bardziej czuły test i popołudniu wyszła wyraźniejsza, a na drugi dzień to już w ogóle wręcz krzycząca ;)

Gość gość
dzieki wszystkim za odpowiedzi zrobie tak jak mi doradzilyscie ! Bardzo chcialabym zeby sie pokazala ta druga kreseczka wyrazna:-) Pierwszy dzien okresu mialam 05.09 wiec do lekarza moglabym pojsc kolo 20.10, Pewnie ciezko bedzie mi wytrzymac Zrobilam pink test, jestem w pracy i caly czas zagladam do torebki :-) i sprawdzam czy te kreski jeszcze sá Szkopda ze nie mozna wiedziec taj juz, teraz na 100 %

Gość gość
Gratuluje ! To jest na prawde pocieszajáce dla mnie :-) Cudownie! E.

Dziewczyny, W którym tygodniu powinny wystápic objawy ciazy , np.mdlosci? u mnie na nic takiego sie nawet nie zapowiada... Powiedzcie prosze jak to bylo u was ? Pozdrawiam E.

Gość gość
na początku ciaży w ogóle nie miałam żadnych objawów poza brakiem okresu.

Gość gość
Ja pamiętam, że @ miał być w sobotę (29dc), ale nie nadszedł. Test zrobiłam w środę (33dc) a u lekarza byłam już w czwartek czyli 34dc i był pęcherzyk. A objawy typu mdłości to pojawiły się dopiero ze 2-3 tygodnie po terminie miesiączki.

Gość gość
Nawet nie był to tydzień bo jak mówię @ miał być w sobotę, a w czwartek już byłam u lekarza. Potwierdził ciążę, ale wiadomo w tak wczesnym stadium jest tylko pęcherzyk i nie można dać gwarancji, że rozwinie się w nim zarodek, a potem serduszko. Mi natomiast zależało na samym potwierdzeniu ciąży, bo nie mogłam uwierzyć, że w nią zaszłam. Nie planowałam tego :P Dziś mam już 4-letniego syneczka, który jest największym cudem jaki mnie w życiu spotkał.

u mnie dzisiaj jest 5 tydzien od ostatniej miesiaczki. Chyba powinnam poczekac jeszcze z wizytá u lekarza. Z resztá... Moj narzeczony jeszcze nawet nic nie wie . Jak wroce do domu to zrobie jeszcze jeden test i jak wyjdzie kreska to mu powiem i przedyskutujemy kiedy pojsc do lekarza:-) A jak nie wyjdzie ... to rano zrobie kolejny i wtedy zobaczymy...

Gość gość
Hej dziewczyny, zrobilam wczoraj wieczorem kolejny ink test i wyszedl pozytywny,ale kreseczka tez slaba. Dzisiaj rano dla pewnosi zrobilam bobo test strumieniowy i nic.... tylko jedna I terz nie wiem co mam myslec 2 pink pokazaly drugą slabą a bobo jdną . A tak sie cieszyam i teraz juz nie wiem... E.

Gość gość
czy miala ktoras z was podobnie ? poradzcie bo zaczynam sie mocno stresowac Pozdr. E.

Gość gość
u mnie pink jako pierwszy wyszedł pozytywny :) ale wtedy kupiłam też 3 inne i już wszystkie wyszły, z tym że ja robiłam 2 tygodnie po spodziewanym okresie( ale nieregularnie go miałam).

Gość gość
a co do objawów, ja swoje mdłości miałąm tylko 5 razy przez całą ciążę, bodajże w 5 miesiącu :)

Gość gość
myslicie ze to jednak ciaza ?? E.

Gość gość
Nawet lekarz ci teraz nie stwierdzi czy w ciazy jestes najlepiej zrob badanie krwi u mnie bylo tak samo miesiaczki nie miala i test zrobilam za szybko i byl negatywny a poczekalam 2 tygodnie i wyszedl pozytywny

Gość Pangaz
Moim zdaniem jesli jest druga kreska nawet slaba to ciaza,ale IDZ ZROB BADANIE KRWI i kolejne w odstepie 48h. To najlepiej zobrazuje jak diaza sie rozwija, czy w ogole sie rozwija. Tak najwczesniej sie dowiesz. I z wynikami do lekarza. Umawianie sie na wizyte bez tego nic Ci nie da, badaniem lekarz nic nie stwierdzi. Robienie kolejnych testow sikanych tez jest bez sensu.

Gość gość
Pangaz:-) Tak by bylo chyba najrozsadniej :-) W poniedzialek srode zrobie badanie krwi a w piatek pojde do lekarza pod warunkiem ze nie pojawi sie okres( mam nadzieje ) Czy w tym dniu lekarz mi juz bedzie mogl na 100 % potwierdzic ? Ostatni okres byl 05.09czyli w piatek bedzie poczatek 7 tyg Powinno juz byc widac serduszko prawda ?? E.:-)

Gość gość
Jestes w ciąży. Mialam tak samo. Do lekarza w 7 tygodniu najwczesniej zeby bylo bicie serca juz zebys sie nie martwila jak wczesniej nie bedzie.

Gość gość
super:-) Dziekuje za odpowiedz!

Gość gość
Powiem ci tak autorko... Pink zawsze pokazuje drugą kreskę. Już tyle razy go robiłam i zawsze to samo.

Gość gość
hej Oczywiscie dzisiaj rano zrobilam znowu test.Bono test Kreska znowu bardzo slaba. Teraz to juz calkiem nie wiem co myslec E.

Gość gość
u mnie druga kreska byla bardzo slaba...prawie niewidoczna. szczerze mowiac, to myslalam, ze sobie ja bardziej wkrecam. Moj druga , ledwo widoczna kreska ma juz 5 latek :)