Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tescie!!

Polecane posty

Gość gość

Witam Serdecznie. Szukam pomocy ! Mój synek 22 Października kończy roczek. Impreze urodzinowa robimy 25 Pazdziernika (sobota). Narzeczony dał swoim rodzica zaproszenie na roczek małego, a teście mają pretensję dlaczego bez ich konsultacji wybraliśmy sobie kiedy chcemy robić małego urodzinki bo im nie pasuje przyjść bo teściowa jedzie na pielgrzymkę, a teść do pracy.. Nie wspomnę, że mieszkamy razem oni na dole my u góry! Z tego względu, ze mamy kuchnie w remoncie to impreze robimy u moich rodziców mama moja razem ze ma zrobi jedzenie itp. U teściów nie robie bo wszystkiego się nas czepiają nie potrafia przyjść nawet do swojego wnuka traktuja go jak powietrze:/ Moje pytanie jest takie co mam zrobić przelozyc urodziny malego czy zrobic impreze bez nich?

Gość gość
rob tak jak zaplanowalas, albo przyjda, albo w innym terminie odwiedza wnuka

Gość gość
teściowie i rodzicOM analfabetko

Gość gość
Po pierwsze to nie są Twoi TEŚCIOWIE ( dopiero po zawarciu przez Was związku małżeńskiego tak można Ich nazywać, bo wcześniej to są rodzice Twojego narzeczonego). Po drugie na tak ważne urodziny ( bo pierwsze) jak się zaprasza gości , to się z nimi uzgadnia termin.

Gość gość
Z jakiej racji mam z nimi uzgadniac termin urodzin dziecka skoro oni nawet nie potrafią przyjść do własnego wnuka.. nie interesuje ich w ogole on, a jak już się odezwie to czepia się o byle co mojego synka

Gość gość
bo to nie ich wnuk a bękart!!!

Gość gość
Po przeczytaniu dwoch slow : "rodzica" i "tescie" przestalam czytac :O.... jakie szkoly wy konczycie ze pisac nie potraficie ???

Gość gość
trzeba było wcześniej ustalić termin, chyba tak się robi, prawda ?

Gość gość
skoro wiesz, że teśc pracuje i planujesz urodziny w dzień roboczy, to powinnaś wziąć pod uwagę, że mogą nie przyjść - ależ z ciebie bezmyślna tępota bije na odległość, i jeszcze te błędy, fuj...

Gość gość
Przepraszam a kim Ty jesteś zeby sprawdzać kogoś błędy? Na telefonie nie mozna popełnić błędów? Odezwała się wielka Pani magister ,, gowno''

Gość gość
Tępe ludzie to Wy! Skoro potraficie tylko krytykować, a nie pomoc cóż głupota ludzka nie boli, a szkoda :(

Gość gość
Tepa? Czy Ty wiesz co to słowo znaczy w ogóle? Widać jakie nudne masz życie skoro siedzisz na forum i krytykujesz inne osoby hejterko... Weź sie lepiej do roboty;)

Gość gość
Następna oślica, która robi błędy jak 7 latek nauka 1 klasa szkoły podstawowej. Kulasy rozłożyła , zada nadstawiła i dzieciora se zrobiła w dodatku mieszka w domu u obcych ludzi i jeszcze chce być najważniejsza. o się nazywa megalomania, ja takiego pasożyta i nieuka jak ty wywaliłabym na zbity pysk z domu.

Gość gość
jeśli już to - tępi ludzie to wy

Gość gość
Autorka oślica i jej równie tępe zwolenniczki - możecie mnie uroczyście pocałować w du//pę :) :) :) :) :)

Gość gość
Co za glupie ludzie ;) robią problem o błędy a sami są niki w życiu ! Powodzonka

Gość gość
ależ dziękuję, tępojadzie :) :) :) :) :)

Gość gość
Najwiecej mają do powiedzenia Ci co w domu nic nie maja do powiedzienia tylko chodzą posluszni jak psy ;)

Gość gość
Tepojadzie kto Cie wychował dziecino?

Gość gość
ciesz sie autorko że cię ktoś w domu trzyma pasożyta i twoje dziecko utrzymują, opłaty -media to co ? z nieba spadają ? ktoś musi na to pracować albo pracował na dom żebys ty swoją du/pę usadziła i wygłaszała swoje wymogi. Nierób, pasożyt, nieuk , darmozjad.Czemu u swojej matki nie siedzisz ? na co dzień to co najcięższe to matka narzeczonego a od święta to swoja mama , hahahaha

Gość gość
Nikt nas jie utrzymuje bo sami pracujemy na siebie i dziecko;)

Gość gość
Jeśli nie mogą przyjść bo mają inne plany i zobowiązania to trudno. Prezent mogą dać następnego dnia a ty poczęstujesz ich tortem. Więcej luzu i zrozumienia a świat będzie piękniejszy.

Gość gość
No jq pretensji nie mam, że nie mogą przyjść tylko zastanawiam się czy przełożyć impreze czy wyprawic w zaplanowany termin ;) nie chce nikogo urazić tym po prostu !

Gość gość
Jeśli możesz przesunąć na inny termin i teściowie to zaakceptują , to czemu nie .Tobie ani dziecku nie zrobi to różnicy a wszyscy będą zadowoleniu.Mieszkasz w domu teściów , to lepiej mieć z nimi dobre [ lub poprawne ] stosunki , bo wtedy łatwiej się żyje.

Gość gość
Dziewczyna miała pytanie . Dlaczego 99% z was rzuciło się na nią ? Wiecie dlamnie człowiek może , błędy ortograficzne robić , ale jak wyzywa i obraza , koniec . Niemacie kultury i zapewne , siedzibie w domu kompletna patologia , i to jest wasza terapia żebyście raz w waszym marnym życiu lepiej się poczuły . Pomogło wam ? Obrażać człowieka , ohydne jesteście . A ja pisze na telefonie .( smartfon ) ma do siebie ze podsuwa ci słowa ( sam koryguje ) a może tego tez niewiecie .