Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Animisi25

Nienawidzę kolegi...pracodawcy mojego partnera

Polecane posty

Gość Animisi25

Mój facet stracił poprzednią pracę, kolega/przyjaciel z dzieciństwa zaproponował mu pracę u siebie, prowadzi działalność gospodarczą, ma hektary, uprawia na usługach i swoje pola, generalnie rolnik i szukał kogoś z odpowiednimi uprawnieniami do ciągnika, kombajnu, koparek itp., itd. Przez pierwsze 4 m-ce partner nie otrzymał umowy. Bo 'nie było takiej możliwości'. W kolejnych dwóch (5-tym i 6-tym m-cu) otrzymał 2/8 etatu :-/ Tragedia tragiczna dla mnie. Obecnie dostał najniższą krajową i pełen etat-szał. Co dalej... Mój facet co wieczór musi dzwonić i pytać : na którą rano i co będziemy robić i ile (kwestia odzieży odpowiedniej, głupiego śniadania, zaplanowania dnia, pobudki itd., itp.)...KOLEGA-SZEFO sam nie zadzwoni. Umawiają się na 7:00. Jedzie na 7:00 do niego i...do 10:00 siedzą u niego w domu, bo ten myśli dalej co będą robić... Oczywiście godzin nie liczy. W tym czasie mógłby pospać, załatwić coś, zrobić coś w domu... Umawiają się na 9:00...i mój facet dostaje pilny telefon o 6:00 rano, ZBIERAJ SIĘ BO TO I TO I TAMTO JESZCZE I MAMY OPÓŹNIENIE!!! Kolega-szefo nie funduje mojemu TŻ wody do picia w upalne dni, obiadu po 'normalnych godzinach pracy', wyjada mojemu TŻ jego śniadanie!!! Wypłata jest średnio 7 -10 dni po terminie...w dwóch ratach...jak mój TŻ mu się 'przypomni'... Kolega=szefo mówi swojej żonie że jedzie załatwić to i tamto, znika na kilka godzin a w tym czasie...jedzie na seks za kasę ze sstrony roxy.pl czy roksa.pl...ciągle komentuje: ale zajebista dupa, z tej to bym nie schodził, ale m cycki...NIENAWIDZĘ TEGO, ŻE MÓJ FACET SŁUCHA TEGO!!!!!!!!!!! BOJĘ SIĘ że taki lekkoduch źle na niego wpłynie... w każdym sensie... No po prostu ciągle się wkurzam o to wszystko, staram się rozmawiać szukać mu innej pracy ale on nie chce... JAK TO ZAAKCEPTOWAĆ? JAK ZMIENIĆ JEGO POGLĄD? Obecnie jest tak: mój facet zarabia mało (9,5zł/h), nie ma go w ogóle w domu bo pracę zaczyna często po 10/11:00 i tyra do późna, deszcz, nie deszcz na dworze, ciągle choruje, wypłaty trzeba się dopraszać, nie ma z czego i jak odłożyć...ciągle temat seksu jest numerem 1, najlepiej z inną dupą. Nie mam sił. :-( A partner sądzi, że się czepiam i jemu tak odpowiada... Ale...to Nasze życie... :-(

Gość gość
niestety chyba juz wplynal :o a moze u twojego faceta to taka meska duma, nie podoba sie no trudno ale koledze nie odmowi, nie zrezygnuje z pracy u niego. moze to o to chodzi??

Gość Animisi25
Nie mam pojęcia...ciągle pytam czy chce iść przez życie z taką pracą i takim kolegą beze mnie czy ze mną i normalną pracą, kolegę może mieć byle nie codziennie z tym czubkiem. Matko, nie wiem co robić i jak z nim gadać... :-(

Gość gość
zeby mu sie nie zachcialo na te d**y z nim jechac :o

Gość Animisi25
nO WŁAŚNIE :-(

Gość gość
też mam podobny problem, pracują razem i szlag mnie trafia bo ten kolega/pracodawca jest podobnym idiotą a mój facet w ogole tego nie widzi.

Gość gość
on to DOSKONALE widzi ale WYGODNIEJ mu udac ze NIE to nie jest przedszkole tylko umowa dwoch doroslych osob z czego jedna wykorzystuje swa pozycje pracodawcy.... i tak to traktuj