Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka123

gdybym była facetem to bym cie zerżneła

Polecane posty

Gość gość
Ja z kiszki stolcowej mojego mena zbieram kaszanke, o tym z bulkami z maslem nie wiedzialem, przyda nam sie.

Gość gość
Wiem ze to nieladnie pytac kobiete o to,ale ile masz latek frido? :)

Gość gość
Chyba chodzilo jej o to ze fajna laska jestes. Masz cos w sobie. Moze mialo to podtekst ale nie liczylbym na to:-D

Gość Kaśka123
ale proszę na temat :-)

Gość Olkalolka30
napewno gdybyś dała jej znak że ona podoba się tobie pewnie byście zaczęły się całować w toalecie a potem myk do pokoju i czworokąt. To by się twój facet miło zdziwił jakbyście oznajmiły swoim faceta żeby przenieść się do pokoju. Chciałbym żeby coś takiego mi i mojemu facetowi się trafiło. Gdyby kobieta powiedziała do mnie tak to napewno odrazu bez wahania bym ja zaczęła całować. A mój facet jakby wiedział że idziemy na czworokąt i że zobaczy mnie w akcji z drugą kobieta byłyby w 7 niebie

Gość olalola30
jestem bi jeżeli dziewczyna jest ładna to nie widzę w tym nic złego

Gość gość
Ja widzę dużo złego w twojej ortografii.

Gość Krysia2
up. Drogie panie wypowiadajcie się 2 może panowie odpowiedzą co spotkało ich wraz ze swoimi kobietami

Gość jula80
hej opowiem wam co spotkało mnie i mojego męża ok 2 lata temu nad morzem. Poszliśmy do hotelowego baru. Ja jak to kobieta Lubie się seksownie ubrać mój facet też to lubi. Założyłam zwiewna tunike jednoczęściowa mini bez stanika ale majtki miałam do tego duże szpile klapeczki. Zajęliśmy stolik i pijemy sobie. Mój facet uwielbia szpile i mini chyba jak każdy facet i nie tylko hehe:-) po chwili zobaczył parę było to małżeństwo jak się okazało. Elegancka para bardzo seksowną kobietą ubrana podobnie do mnie nimi szpile dlatego też mój facet zwrócił uwagę na nich. Mój M. wie że jestem bi i Lubie się zabawić w jego obecności z kobietą wiec odrazu mnie zapytał czy bym się z nią zabawiła albo chociaż pocałowała. Odpowiedziałam że tak bo mi się przecież podobała. No ale na tym się skończyło póki co siedzieliśmy piliśmy co jakiś czas patrzyliśmy na nich oni coś zauważyli i też zaczęli zerkać na nas.Po dłuższej chwili barman przyniósł nam piwo i powiedział ze to właśnie od tej pary. Długo nie myśląc dosiedliśmy się do nich. Gadka szmatka.... coraz więcej alkoholu humor luźna rozmowa i duża ilość kompletów od tej kobiety. Ja siedziałam na przeciwko jej faceta żeby się nie krzyczeć jeden przez drugiego to my kobiety usiadłysmy obok siebie i wtedy to się zaczęło.Zaczęła mnie dotykać po włosach najpierw potem po udzie niby żartem niby jak to w czasie rozmowy kogoś się dotknie. Ale cały czas mnie dotykała jak nie noga o nogę to ręką. Byłam mokra i napalona tylko czekałam jak zaczniemy się całować. Wkońcu poszłyśmy do wc w drodze powiedziała ale jestem mokra. Dwu znaczna wypowiedź napewno była podniecona ale było też ciepło hm... W toalecie poprawiałam make up ona wyszła z toalety podeszła do mnie od tyłu czekałam na to odwróciłam się i zaczęłyśmy się namiętnie lizać. Szybki dotyk naszych c**ek ona była już bez majtek nie wiem czy przed chwilą zdjęła czy cały czas. Po buziaczku ona poprawił się scisnęła mnie za pośladek powiedziała nam na ciebie chęć kotku uśmiechnęłam się pocałowałam ja w usta ale już bez jezyczka bo już praktycznie wychodziłyśmy.Przyszłyśmy do stolika mój M mówi do nas " co tak długo chyba nic nie broiłyscie??" na to Kasia bo tak miała na imię odpowiedziała mu " jeszcze nie, tylko niewinny buziaczek. francuski " dodała na koniec. Mąż Kasi mówi ze nie wierzy póki nie zobaczy no to my bah długi namiętny pocałunek przy ludziach z barze :-) potem trochę różowy o seksie co kto doświadczył okazało się że ona ma duże doświadczenie z kobietami i razem mają też spore doświadczenie w seksie grupowym. W czasie rozmowy obmacywałyśmy się po nagich nogach i jej nagiej mokrej cipce. Nagle Kasia powiedziała dobra ludzie chodźcie do pokoju bo ją tu zaraz zerżnę :-) Poszliśmy wszyscy do pokoju tam był mega czworokąt bez wymiany partnerów :-)

Gość gość
Ja kiedyś miałam kochankę. Byłyśmy z sobą 2 lata, początkowo bardzo nieśmiałe bo tylko muśnięcia wargami drobne pocałunki, lekkie pieszczoty później troszkę więcej czyli zabawy piersiami i muszelką aż do pełnego rznięcia bez znaczenia gdzie i jak. czasami w obecności naszego znajomego wyjmowałyśmy zabawkę i kochałyśmy się na jego oczach co doprowadzało go do obłędu i nie pozwalałyśmy mu na dołączenie ;-) Niestety moja ukochana odeszła z jednym z nich teraz w moim sercu jest pustak nie do wypełnienia.