agiantkaa 0 Napisano Październik 10, 2014 Cześć Dziewczyny, nie mogłam przeżyć, aby się nie pochwalić. Wczoraj rano waga pokazała 92 kg, dziś 89 kg. Sprawdzałam 7 razy, aby się upewnić i jest te 89... Dziwne, wczoraj cały dzień na zupce kapuścianej - jadłam, kiedy tylko czułam głód. Do tego piłam herbatkę z pokrzywy i ciągle biegam do toalety. Dziś powtórka. Jem od rana zupkę, właśnie 3 kubek. Jest przepyszna. Dużo pieprzu, 1 kostka rosołowa, dużo kapusty, cebuli i trochę warzyw. Pyszniutka usmiech.gif Warto. Żadne diety nie chciały mi pomagać. Zobaczymy dalej. Do słodkiego mnie nie ciągnie, w końcu - nie czuję głodu. Dziwią mnie te 3 kg, choć było wypróżnienie, +- waga, więc przyjmijmy, że to tylko 2 kg. W sumie sama wiem, ze to nierealne, bo znam się na dietach, zapotrzebowaniu... i musiałabym mieć sporo na minusie, żeby uzyskać te 2 kg, także na razie zapewne to woda. Brzuszek mimo to szczuplejszy usmiech.gif Ciekawe efektów dalszych? Zapraszam też do przyłączenia się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach