Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19ona

Mam juz dosc ciaglego zabiegania o seks...

Polecane posty

Gość gość
bo to są właśnie dzisiejsi "faceci" - miękkie faje, któym w głowie tylko modne rurki, nowa gra na konsolę i depilacja dupska. ja, kiedy miałem 20 lat (a to wcale nie było aż tak dawno, bo rpatem - naście lat temu) za chwilę czułości z dziewczyną byłem w stanie oddać wszystko. robiło się co tylko się dało, żeby wypracować taką sytuację, w której można było ją chociaż popieścić. szkoda tylko, że potem sytuacja się odwróciła i dziś muszę niemalże błagać o cokolwiek :O

Gość gość20
moj facet nie jest "miekka faja". Sam nie znosi tych pedalkow w rurkach. Nie jest z tego fejmowego pokolenia. Nie w glowie mu konsole itp. Jest sportowcem, cwiczy na silownie, jest barrdzo meski

Gość 19ona
Mój tez zupelnie odbiega od dzisiejszych chlopakow. Ale jednak.. Wiem, ze wielu facetom sie podobam i podobalam, stwierdzam to po tym, ze zawsze gdy bylam sama ich bylo pelno w ogol mnie... Gdy zerwalismy na doslownie tydzien z moim obecnym zaraz mialam pelno wiadomosci z propozycja spotkan od znajomych kolegów. Wiec nie wiem co moze byc nie tak, moze idealem nie jestem, i nie mam figury modelki, ale jednak wciecie w tali, duze piersi są moim atutem. Sama sie dziwie ze moj facet na mnie nie leci bo jakbym byla nim to sama bym sie za siebie brala haha :)

Gość gość
bardzo męski, a przy tym kompletnie niezainteresowany rozpaloną 20-latką obok niego? sory, ale dla mnie to idealny wręcz obraz kryptopedała

Gość 19ona
Chyba trzeba sie z tym pogodzic, niektórzy faceci maja zony ktore daja im raz na miesiac, a nasi faceci maja mlode zadbane dziewczyny w dodatku napalone a i tak nic z tym nei robia.. Moze kiedys trafia na takie oschle zołzy to zaczna wspominac...

Gość gość
nie umiem tego ogarnąć. gdybym to ja był w takiej sytuacji, że mieszkałbym sam z dziewczyną, to musiałaby chodzić okrakiem

Gość 19ona
Dziwny ten świat, jakby ludzie nie mogli zakochiwac sie w osobach dla nich stworzonych ... ; ]

Gość gość20
ja dalam sobie czas, jesli nic sie nie zmieni to spadam :/ Ahh i zapomnialam dodac, ze jestesmy razem 4 lata.

Gość gość
błagam, chcesz się na stałe wiązać z facetem, z którym jesteś od 16 urodzin? powagi :O pokończcie jakieś szkoły, poznajcie trochę życia i dopiero podejmujcie jakiekolwiek decyzje

Gość gość
oczywiscie jak sie pojawi prowo, w ktorym lasce sie ciagle chce i jest niezaspokojona to pojawia sie zgraja starych, oblesnych zbokow z recepta na wszystko, niedobrze sie robi :(

Gość gość
Skąd jetes Autorko? Jak chcesz to przyjade i wydupcze Cie tak ze zalapiesz sie nerwowo

Gość gość20
czy zwiazek na stale bylby w takim razie dziwny, tylko dlatego ze mialam 16 lat gdy zaczelismy byc para? Wiek moim zdaniem, nie ma tu nic do rzeczy. Ale to nie zmienia faktu, ze jak narazie nie wydaje sie byc dobrym kandydatem na meza ;p

Gość gość
Nie wiem ale ja do 32 lat to ****ałem codziennie po 2-3 raza ... Wszystkie moje dziewczyny były szczęśliwe ... Taki dzisiejsze czasy niestety, za dużo chemii i faje nie mają libido. Jak opowiadam młodszym, że takie miałem libido to niektórzy patrzą jak na zboka .