Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19ona

Mam juz dosc ciaglego zabiegania o seks...

Polecane posty

Gość Kermitto
Jak Ci na nim tak zależy to się męcz dalej.

Gość gość69
Czyli on nigdy nie pokazał, że ma na Ciebie ochotę sam bez Twojej pomocy ? Fajnie, że Ci na nim tak zależy ale jeżeli on się nie zmieni to prędzej czy później go zostawisz. Bo faktycznie nie daje Ci poczuć się kobietą. A z tego co piszesz jesteś fajna atrakcyjną kobietą. W waszym wieku bym z Ciebie nie wychodził :)

Gość 19ona
Pokazywal.. Na poczatku czesto.. A teraz jest tak ze kochamy sie co te 3, 4 dni na szybko bo on ma cisnienie to wiadomo ze dojdzie szybko.. Ja nie czuje prawie nic.. Zero magi, sam mechanizm.. Bardzo zadko zdarzaja sie wyjatki

Gość gość69
A gra wstępna ? Nic ? Tak od razu do rzeczy ? Dochodzi i dziękuje ? Same Twoje piersi proszą się o co najmniej 30 minut pieszczenia :) 19 lat i tak male libido. Coś jest nie tak. A moze ma inna ?

Gość 19ona
Gra wstepna jest rzadko, przewaznie kochamy sie odrazu, a jak juz no to trwa krotko. Dokladnie opisales to idealnie " dochodzi i dziekuje" ......

Gość gość69
Czasami trudno jest mi wierzyć w to co piszesz.

Gość gość69
Nie myślałaś o kochanku ?

Gość gość
stary matole, piszesz do 19 letniego dziecka, jaki k****a kochanek?!

Gość gość
A ja myślę że to ukryty gej lub bisex.

Gość gość69
A od kiedy 19 latka nie może być/czuć się kobietą z potrzebami ? Po twoim wpisie stwierdzam, że to ty jesteś dzieciakiem.

Gość 19ona
Po co mialabym klamac i zakladac ten topik. Naprawde nie bawi mnie to.

Gość gość69
A skąd jesteś ? To może zacznij się sama zadowalać, kup jakiś wibrator i do dzieła. A jak go najdzie ochota to mu podziekuj za kilku minutowy seks. Moze to go ruszy żeby w końcu pożądanie sie Toba zająć.

Gość 19ona
Wiesz co, wydaje mi sie ze nie tu tkwi problem.. Mi nie chodzi o to ze ja chce dojsc, miec orgazm.. Najbardziej zalezy mi na tym by widziec ze moj facet mnie pragnie, widziec w jego oczach pożadanie... O wibratorze tez juz z nim gadalam ale potrafi tylko mnie wyzwac od nimfomanek

Gość gość69
A rozmawialas z nim na temat waszego zwiazku ? Czy wszystko jest ok czy moze cos się wypaliło. Bo jeżeli z jego strony jest brak pożądania to musi coś w tym być. A u was to z tego co pisałaś brak iskry.

Gość gość
A mój facet ma w d***e czy mam orgazmy doprowadza mnie do nich 7 minutową minetką ale kilka razy w roku resztę sama się muszę masturbować łechtaczkę masażerem, nasz sex trwa 6 minut, miałam innych facetów i tylko 2 razy miałam orgazm podczas stosunku. Mam 26 lat potrzebuję od 6 do 15 orgazmów miesięcznie czasem mniej mój facet od 4-8 orgazmów ma 33 lata i wiem, że mnie nie zdradza. Szukalibyście kochanka na moim miejscu?

Gość 19ona
Rozmów było pełno... Był taki czas w wakacje że mielismy wolna chate na dwa tygodnie i seks byl tylko 2 razy ... Rozmawialam na spokojnie nie raz, mowilam co czuje ze potrzebuje go ze on mnie bardzo pociąga i chce sie z nim kochac i pytalam czy juz mu sie nie podobam czy co.. On mowil ze ja mu sie bardzo podobam i ze lubi sei ze mna kochac no ale jednak jest cos nie tak.. Jednak zawsze z takiej rozmowy wynikalo ze to ja mam jakis problem ze soba a on zadnego problemu nie ma. Czasem mowil ze sie postara ze bedzie dobrze ale jednak nic sie nie zmienialo...

Gość gość69
Nie dopasowanie pod względem potrzeb seksualnych to problem. Prędzej czy później któraś z osób będzie miała dość. Nie od razu trzeba szukać kochanka. Zawsze są sposoby/metody by rozpalić zmysły i cieszyć się seksem. Tylko trzeba popróbować. A w ostateczności jeżeli to i tamto nie pomogło wtedy można zacząć szukać :)

Gość gość
Weź prysznic nastaw na mocniejszy strumień i przez 10 minut masuj łechtaczkę tylko nie za mocno powinnaś dojść, to musi byc ten najmocniejszy strumień. Ja jak miałam 16 lat widziałam to w jakimś p****lu i bardzo dobrze bo Polacy są kiepskim kochankami. do niego się przestań odzywać sama od siebie jedź gdzieś z koleżankami na disco, facet musi zdobywać a TY może jesteś za łatwa i mu się znudziłaś. Poczekaj aż sam zacznie zabiegać

Gość gość69
Jestem zboczony i zawsze mi mało :) z byłą partnerką miałem 7 stosunków w ciągu jednego dnia. W mieszkaniu jej rodzicow pod ich nieobecność zrobiliśmy to praktycznie wszędzie, lazienka, kuchania, przedpokój itd :) minęło już kilka lat a libido wciąż nie spada.

Gość 19ona
Ale co ja mam zrobic ? Ja daje z siebie duzo, juz sama do siebie zaczynam czuc obrzydzenie ze znow ja zaczynam seks.. Chociaz ostatnio juz sobie powiedzialam ze ja nie zrobie juz nic by sie z nim kochac.. Mam juz dosc i najbardziej boje sie tego ze powie ze nie ma ochoty... Nie raz mowie kupmy sobie winko siadzmy no to wychodzi ale to ja to musze wymyslac bo on nie wpadnie na zaden romantyczny pomysl... Ja moge zawsze, moge w kuchni, w lazience, w salonie na stole... Sama sie dziwie ze mam czasem tak silne potrzeby. A on zawsze jakas wymowka, jak chodzil do pracy to zmeczony, teraz nie chodzi to spac wczesnie chodzi bo spiacy, ja kolo niego w bluzeczce i w stringach moge sie wyginac i nic, nawet mnie za tylek nie zlapie.

Gość gość
Wiej od niego mój też był taki dziwny później się okazało, ze bał się , że go w dziecko chcę wrobić a on nie był gotowy, żeby ze mną być. Pierwszy raz bzykał mnie kilka godzin i nie mógł skończyć, później się okazało, że ukrywał problem przedwczesnego wytrysku i teraz sex trwa 6 minut ja się zestarzałam i mam większe libido a on coraz mniejsze. Mam 26 lat, on jest moim mężem i nie wiem czy nie odejdę.

Gość 19ona
No wlasnie boje sie tego ze jesli teraz tak jest to pozniej bedzie tylko gorzej... Nie moge tego zrozumiec jak slucham niektorych znajomych ja opowiadaja jak facet im fajnie zrobil albo kwiaty kupil zaprosil gdzies to mnie skreca... ;(

Gość gość69
Przykro mi ale on się już nie zmieni a Ty będziesz się w tym związku męczyć i zadreczac że coś robisz źle. O swoje kobiety trzeba dbać, tym prędzej jeżeli tak dużo wkładają w związek i potrzeby.

Gość 19ona
Wlasnie nie chce dopuszczac tej mysli do siebie :( Przez to wszystko coraz czesciej przypomina mi sie seks z bylym jak nie raz nie wychodzilismy caly dzien z lozka ktore bylo ciagle mokre... ehhh

Gość gość
Wiesz ja też byłam w Twoim wieku i najbardziej pragnęłam miłości, miałam kilku facetów, wyszłam za mąż za faceta, który pracował w innym mieście wiec przez weekend chodziliśmy na spacery, wycieczki, sex był szybki 1-2 razy w weekend i się okazało, że mamy trochę inne libido ale po latach, kiedyś on chciał więcej ja mniej, teraz jest na odwrót. Jak chcesz wytrzymać w związku jeszcze 60 lat jak po roku się tak męczysz?? Skup się na studiach, maturze własnym rozwoju i się masturbuj w tym wieku facet nie jest taki potrzebny...

Gość gość
19ona może mogę Ci jakoś pomóc ? Całą noc bym Cię ****ał aż byś mdlała z braku sił. Co ty na to ?

Gość 19ona
Mature zdalam , szkole robie caly czas i sie skupiam na niej, po prostu caly czas o tym mysle i nie moge przestac. Wiem ze jestem mloda i cale zycie erotyczne przedemna, ale kocham mojego faceta, on mnie tez, i chce zby teraz miedzy nami bylo super, bardzo mi zalezy ;)

Gość gość
Skok w bok od czasu do czasu nie zaszkodzi. Lubię traktować kobiety w łóżku jak d****** Zdominować je calkowicie. Klapsy, ciągnięcie za wlosy, brzydkie słowa. Chcesz mogę i ciebie potraktować jak szmate ? Nie będziesz żałować.

Gość gość20
wiem dokladnie autorko jak sie czujesz :( jestem w IEENTYCZNEJ sytuacji, z tym, ze ja mam 20 lat, a partner 22... Powiem Ci, ze specjalnie wynajelam mieszkanie, bo myslalam ze wtedy sie "rozkreci"... nic z tego...

Gość gość20
czesto mysle o tym by go kopnac w du.pe! ale potem slysze jak to on mnie kocha, jak bardzo mu sie podobam, ze to wszystko zmieni. A ja naiwna czekam. U mnie to juz trwa ok roku, i jak tak dalej pojdzie to sadze ze nie warto sie meczyc... Trudno :(