Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ebola

Polecane posty

Gość gość

Ludzie to napedzanie paniki przed ebola jest zaplanowane. Tak samo jak bylo ze swniska grypa, tyle ze tamten przekret nie wypalil. Natepnym krokiem bedzie zachecanie do masowych szczepien. Wspomnicie moje slowa. Pod rzadnym pozorem nie wolno sie na nie godzic. Chodzi o to by potajemnie wtszykiwac ludzia mikroskopijnej wielkosci chipy. Jesli macie chociaz troche rozumu prosze nie dajcie szczepic siebie, ani swoich dzieci pod zadnym pozorem!!! Chip to znamie bestii ( Apokalipsa sw. Jana)!

Gość slawww
chip 'znamię bestii " będzie to świadome (kto nie przyjmie nie będzie mógł sprzedać ani płacić, będzie prześladowany) przyjęcie go w imię postępu, wygody, będzie można korzystać z niego jak z karty bankomatowej dowodu osobistego, biletu na autobus ,odpalania auta itp. Człowiek zatraci się w swojej pysze, pozwoli się kierować grzechowi tego świata. Takie są moje odczucia. ponieważ grzech ciężki jest wtedy, gdy jesteśmy tego świadomi, a przyjęcie znamienia będzie równoznaczne z odrzuceniem Boga ze swojego życia.

Gość gość
Po czesci masz racje i wolalabym by bylo tak jak mowisz, ale z tego co czytalam, nowoczesne chipy sa mikroskopijnej wielkosci i czlowiek moze np. spozyc go razen z jedzeniem lub pod postacia plynna i nic o tym nie wiedziec np. podczas szczepionki. Dlatego nigdy nie wiadomo. Jesli np. ateisci przyjma chipa to przeciez tez nie beda czynili ze swiadomoscia popelnianegi zla, bo przeciez nie wierzac w Boga nie uwierza, ze chip jest znakiem bestii. Mam nadzieje, ze poprostu zadnych szczepionek przymusowych nie bedzie.