misiaczek 2014 0 Napisano Październik 10, 2014 Witam mam mega problem zastanawiam się czy jestem w ciązy okres dopiero planowo mam miec za tydzien ale gdy mialam ostatnio okres w sumie w ostatni dzien gdzie juz prawie nie krwawiłam współżylam z moim chłopakiem nadam że był to pierwszy raz ale gdy po wszystkim byłam cała we krwi na nasteony dzien krawienia juz nie było. jest prawdopodobienstwo ciazy? bardzo prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
his infernal majesty 1 Napisano Październik 10, 2014 nie nie ma takiej możliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2014 jak nie ma? Jeśli ma krótkie cykle a długie okresy i było "do końca" to jak najbardziej jest taka możliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2014 Nie, raczej nie jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2014 Użyliście oczywiście "gumki"? Jeśli tak to możesz spać spokojnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2014 Swoja droga prosze o odpowiedz i swoje zdanie na moj temat. Tez sie zastanawiam czy moge byc w ciąży------> http://f.kafeteria.pl/temat/prosze-o-odpowiedz-to-wazne-p_6042939 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczek 2014 0 Napisano Październik 10, 2014 tak używaliśmy, czyli jest małe prawdopodobieństwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczek 2014 0 Napisano Październik 10, 2014 okres trwał 4 dni a na 5 juz praktycznie malo co krawawilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach