Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj narzeczony jest magistrem inzynierem budownictwa i projektuje domy

Polecane posty

Gość gość

ktora z was moze sie czms takim pochwalic? ma do tego uprawnienia budowlane i ogolnie zazdroszcza wszyscy nam kasy.

Gość gość
gratulacje, podstawa to zdolnosc do zarabiania duzej kasy tez bym nie spojrzala na kolesia ktory nie potrafi zarobic duzej kasy i to jeszcze w taki sposob zeby wszyscy zazdroscili :D

Gość gość
???. Ja jestem architektem i projektuję domy. Budowniczowie nie projektuja domow, tylko konstrukcje itp do już zaprojektowanych

Gość gość
magister inzynier tez robi projekty architektoniczne wazniejsze niz architekt bo podstawy konstrukcji. wiec sie nie wypowiadaj zazdrosny architekciku

Gość gość
Ja skończyłem zawodówkę i roocham stare baby, wyciągam z tego niezłą kasę. Twój inżynier przy mnie to mały pikuś.

Gość gość
Twój narzeczony ma się czym chwalić. A co jest TWOIM osiągnięciem?

Gość gość
A ty? Kim jesteś? Mój kumpel też magister inżynier chodzi z laską ktora jeździ na szmacie i jest brzydka jak noc. Nie wiem gdzie ten chłopak ma mózg ale ona też chwali się JEGO kasą. Poleczki materialistki :D

Gość gość
A ty kim jestes? Moj ojciec tez był magistrem inżynierem budownictwa a moja mama architektem. Ja za to juz tylko projektantem .

Gość gość
Na projektowaniu domów się nie zarabia w tym kraju. Marne pieniądze, dużo pracy. Zarabia się na projektowaniu większych obiektów, fabryk, stadionów, apartamentów. Wiem jak jest, nawet bogacz chce projekt willi za 2 tys.

gość dziś hahahaha ........narzeczony musial szkole robic zeby zamoczyc AHAHAHAHA,moglbys jego jeszcze duzo nauczyc on przy tobie to pewnie maly pikus;))))

Gość gość
Moja byla prawie byla . Ma mgr po UJ ja podstawowke kurde. Ona matematyk ale fajna . Starzy nas chcieli spiknac. Ale jaja:-) . Wiesz z racji tego zem gupi spieprzylem normalnie zwialem ,no kto normalny zwiaze sie z matematyczka? Jej starzy stwierdzili ze czas ją ozenic, i ozenili. Chop pracowal wieczorowe zrobil,urodzila mu parke. Wiem ze jak by bardziej sie,starala? Mialem kompleks wyksztalcenia,i mam dalej. Trudne dziecinstwo,ech .Ewa z Zatora puknol bym cie :-) jak to czytasz. Wiem ze ci sie podobalem. Czarnulo:-)

Gość gość
Projektantem bryly budynku jest architekt,Inz budownictwa dorabia do tej bryly konstrukcje. Wynagrodzenia: ( KW projekt koncepcyjny, PW budowlany, PW wykonawczzy Architektura KW-70%, PB-50%, PW-30% Konstrukcja KW-5%, PB-15%, PW-25% reszta to instalacje, drogi itp

Gość gość
narzeczony, czyli jeszcze nie usidlony :D