Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić ? pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Witam!!! Potrzebuje od Was pomocy bo nie wiem co mam teraz zrobić. Potrzebuje obiektywnej opinii. Oto moja historia: Miałam chłopaka którego bardzo kocham z tego co mi mówił on mnie też. Kiedy się pokłóciliśmy a dokładnie jak wyzwał mnie (jestem już po jednym nieudanym długim związku i wiecznie w nim byłam wyzywana) to postanowiłam sobie,że to już koniec naszego związku.Nie mogłam sobie pozwolić na kolejny patologiczny związek. Przeczytałam gdzieś artykuł na internecie jak zapomnieć o swoim byłym i było tam napisane, żeby wypisać sobie jego wady i to tak dobitnie. Napisałam dużo paskudnych cech a nawet nie które wyolbrzymiłam. Później się pogodziliśmy a ja zapomniałam o tej kartce i kiedy mnie nie było w domu przeszukał mi mieszkanie i znalazł tę kartkę . Obraził się nie chce mnie znać . Teraz mam wyrzuty sumienia, że tak napisałam wychodzi na to że ja jestem podłym typem i też tak się czuje. Bardzo go kochałam i teraz bardzo źle się z tym czuje. Próbowałam z nim rozmawiać , wyjaśnić ale nic to nie dało.

Gość gość
na jakiej kartce, jakie wady mają pomóc w czym? :O Skoro jesteście obecnie razem to sama się tłumacz ze swojej głupoty... jemu, co to to za problem, bo chyba w twoim przypadku żaden :D

Gość agnieszka357
Grzebał Ci w mieszkaniu??? jak komuś takiemu można ufać!!!