Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na weekend Południowa Polska.

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie podajcie namiary na jakies sprawdzone miejsce.

Gość gość
Myslalam o tym ale pewnie bedzie jak zwykle zapchane.

Gość gość
Teraz nie powinno byc tak zle w Zakopanym

Gość gość
Może Międzybrodzie Żywieckie? Byliśmy tam z mężem na krótkim urlopie, widoki ładne, spokojna okolica, góra Żar z kolejką, napewno mniej oklepane niż Zakopane :)

Gość gość
Możesz podać namiary na jakąś kwaterę?

Gość gość
W Szczawnicy macie namiary na jakąś przyzwoitą kwaterę?

Gość Latina32
A ja już zjechałam w szerz i wzdłuż już chyba całą południową Polskę, jedyne miejsce do którego jeszcze raz bym się wybrała w najbliższej przyszłości to Bieszczady :) A czy musi być koniecznie południowa część kraju? A może centralna? Np Warszawa - dojazd dobry, niesamowita ilość muzeów, galerii, kin i innych miejsc w których można fajnie spędzić czas. Poza tym nie będzie problemów z noclegami - jeżeli wynajmiecie z odpowiednim wyprzedzeniem pokój w tym hotelu http://www.bwportos.pl/ to cena będzie sporo niższa.

Gość gość
Może do jakiegoś SPA?? Hotel z sauną basenem masażem?? A skąd jesteście może mógłbym coś doradzić lub polecić.

Jeżeli chodzi o spa dobrym pomysłem jest wypad do pięciogwiazdkowego hotelu Piramida w Tychach - www.hotelpiramida.pl . Miałam okazję być tam w zeszły weekend i wspaniale odpoczęłam. Oprócz ciekawej stylistyki wnętrz i piramidalnego kształtu, załapać można się tam na serię dowolnie wybranych zabiegów spa, popływać w basenie, skorzystać z uroków sauny i po prostu, najzwyczajniej w świecie odetchnąć :). Godne polecenia jest również jedzenie w tamtejszej restauracji, bo skosztować można zarówno prostych jak i bardziej wykwintnych dań.