Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

co mam zrobić

Polecane posty

Gość gość
idziesz do domu dziecka i je tam zostawiasz i tyle

Gość Staszek i jego metalowy pręt
zaraz się do ciebie pofatyguje i wybije z głowy głupoty za pomocą metalowego pręta :classic_cool:

Gość gość
zaprowadz je na poczte, przylep kazdemu na czolo znaczek z napisem poczta lotnicza i zniknij :classic_cool:

Wariuje już nie mogę tak dłużej żyć mam związane nogi i ręce to że nie chodzę na imprezy ani nigdzie nie wychodzę ze znajomymi mogę jeszcze przeboleć ale to że przez nie nie mogę uczyć się zaocznie ani pracować jest przegięciem :( nie chce tak dalej żyć ...

Gość gość
Trzeba było się zabezpieczać gdy swędziała cię dupa!😠

Gość gość
Jak to chciałaś? Nie tak dawno pisałaś, że zaliczyłaś spektakularną wpadkę z bliźniakami w wieku 17 lat:classic_cool:

jestem w rozsypce :( właśnie zaczeły się zajęcia a ja siedzę w domu z bachorami :( dwa lata temu zrezygnowałam ze studiów, myślałam że w tym roku się uda i pogodzę bycie matką i bycie studentką jednak nie da się w momencie kiedy nikt ci nie pomaga :(

to nie ja pisałam, 1 dzieckiem świadomie zaszłam w ciąże mam na to dowody drugie dziecko to była przyśpieszona ciąża bo miała być później ale zawsze chciałam mieć dużo dzieci tylko myślałam że to wygląda inaczej :( dziś o 18 według ustaleń sądu mój mąż powinien zabrać dzieci na weekend ale jak to on twierdzi ja nie mam prawa być od niego mądrzejsza po prostu jest zazdrosny o to że się uczę w dodatku napisał mi że wyjeżdża z olą na weekend i planów nie zmieni bo wielce ja mam zjazd i co ja mogę zrobić??

Gość gość
Beka. Trzeba było uprawiać seks w gumie.

Gość gość
his infernal majesty dziś ty to pisałaś i zaraz znajdę ten temat;) coś mi się wydaje, że dzieci to tylko wymysł twojego schizofrenicznego umysłu:classic_cool:

Gość gość
Bez jaj, gwałcił Cię że nie mogłaś go na gumy nakłonić? Z takim myśleniem to może i lepiej że nie idziesz na studia

Gość gość
Dlaczego nie zajmie się nimi zbereźnik?:D

Gość gość
twój były myśli fajfusem a ty piezdą więc nikt z was niemyślał tak naprawdę o gumie:classic_cool:

Gość gość
wyjepali ją na dyskotece w tancbudzie GangBang:)

Gość gość
masz rację :) nie gadaj z nami tylko idź z dziećmi na spacer ;)

Gość gość
Moja szczera rada; Zacznij od siebie ,a jak już siebie zabijesz to następnie zabij dzieci , może tak od najmłodszego do najstarszego .