Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukienka na wesele, prosze o opinie

Polecane posty

Gość gość

Mojego kolege zostawila wczoraj dziewczyna, poprosil mnie, zebym poszla z nim na wesele. Problem jest taki, ze jest ono jutro, a ja nie mam sie w co ubrac, a takze nie mam zbytnio finansow, aby kupic sukienke. Ostatnio schudlam i wszystkie typowo "odswietne" sukienki sa na mnie za duze i wygladam w nich okropnie. Mam czarna sukienke, długą, prostą, z wiskozy (także materiał bardzo nieodswietny), dokładnie taką: http://szafa.pl/c13635967-sukienka-maxi-czarna-m-l.html czy nadaje sie ona na wesele? Do tego zalozylabym pomaranczowa marynarke (moim zdaniem bardzo ładną i "odswietną", matową więc pasującą do sukienki) ze zlotymi guzikami, pomaranczowe buty i zlote dodatki. Czy to pasuje?

Gość gość
Będzie. Teraz jest trochę chłodniej tak że sukienka w sam raz.

Gość gość
Tak, spoko jest :) dodatki to juz możesz jakie chcesz

Gość gość
Bardzo zwykla , nie wiem czym tu sie chwalic i prosic o opinie, prozstrza juz nie moglaby byc

Gość gość
Sama w sobie jest smutna, ale może te kolory pomarańczowe trochę rozweselą całość.

Gość gość
Przecież się nie chwalę... Nie wiem właśnie czy wypada w takiej iść i pytam o opinie. Gdzie tu chwalenie? Dzięki. W takim razie ide, skoro może być. :)

Gość gość
ja bym w takiej nie poszla, taka zwykla szmatka a nie sukienka

Gość gość
Nie poszłabyś bo do takiej sukienku trzeba być własnie zgrabnym by nie wyglądać jak worek kartofli :P Lepsza taka sukienka tysiąc razy niż jakieś oczojebne, błyszczące itp. Trochę kolorów i własnie będzie fajnie :)