Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikimiki88

czekające na II kreski Wasze objawy, obserwacje

Polecane posty

Gość kikimiki88

Proszę wszystkie kobietki czekające na II kreseczki o wypisanie swoich dotychczasowych objawów :) Jeśli chodzi o mnie to jest teraz 20 dc - od ok. 5 dni ból jajnika (szczególnie lewego), taki delikatny, ciągnący, jakby coś tam pulsowało - tyle samo czasu boli mnie lewa pierś tak jakby na zewnątrz i czasami delikatnie promieniuje pod pachę - od dziś delikatnie pobolewają mnie obie piersi, - dziś w nocy dziwne uczucie w dole brzucha, jakby pulsowanie/łaskotanie, jakby latał tam motylek, gdy wstałam w nocy do toalety czułam jakby ciężar w dole brzucha, coś jakby leżał u mnie w brzuchu ciężki kamień... - jajnik lewy czuję non stop, nie boli bardzo, tylko czuję go, takie pulsowanie, - od dziś wielka senność - taki szklisty śluz, jakby płodny i chyba to by było na tyle, jak coś sobie przypomnę, to napisze

Gość gość
A u mnie 22 dc i z objawów to ból głowy, częste wizyty w toalecie, delikatny ból piersi jak na okres.

Gość gość
kikimiki gdy zaszłam w ciąże tez odczuwałam ból jajników i takie łaskotanie.

Gość gość
Eee ja obiawy mam co miesiąc 7 cykl a w ciąży do tej pory nie byłam

Gość gość
Jakim trzeba byc deklem zeby pisac o swoich sluzach i wpatrywac sie w kazde ukłucie w brzuchu. Ja rozumiem pragnąć mieć dziecko, ale każdego bąka w jelitach odczuwać jako łaskotanie i bulgotanie w brzuchu zapowiadające owulacje? Błagam was jesli bedzie istniało to denne forum wejdzcie tu za 10-20 lat i zobaczcie jakie pierdoły piszecie

Gość gość
16:32 pewnie masz rację i nie potrzebnie się nakręcam :P

Gość gość
w 20 dc tyle objawów? no to na pewno nie ciąża

Gość Pangaz
Dziewczyny nie doszukujcie sie objawow. Im wiecej sie stresujecie i wsluchujecie w organizm tym trudniej bedzie Wam zajsc. 20.dnia cyklu nie ma jeszcze zadnych objawow ciazy. Do dnia spodziewanej miesiaczki wszystkie objawy sa takie same jak przed @. Prawdziwe objawy ciazowe zaczynaja sie od 5.-6.tygodnia ciazy. Ja dopiero jak przestalam miec cisnienie to zaszlam,na urlopie.

Gość gość
no niestety dziewczyny te objawy to raczej nie ciąża a okres ... Chociaż kto wie ;)