Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto wlozyl wiecej kasy w urzadzenie Waszego mieszkania

Polecane posty

Gość gość

Weszlyscie na gotowe, czy facet wprowadzil sie do Was a moze razem odkladaliscie i sie urzadzaliscie.

Gość gość
Jak poznalam mojego M to mieszkal u ojca i mial auto. Po slubie ktory wyprawily nam nasze mamy zamieszkalismy w mieszkaniu mojej mamy wyposazone w calosci. Ta poszla mieszkac z moim obecnie ojczymem. Tak wiec moj kochany M nie mial nic procz autA i siatki z ciuchami :) ale co tam kocham go bardzo

U nas taka mieszanka :P Mieszkanie kupił mój mąż , za czasów kawalerskich ( nie znaliśmy się ) . Łazienka / Wc , salon,przedpokój oraz jako tako kuchnia ( meble,kuchenka i stół) - mąż kupił sam. Ja natomiast za swoje pieniądze kupiłam wszystkie niezbędne rzeczy do gotowania i przyjmowania gości. Sypialnię i pokój dziecięcy urządziliśmny już wspólnie czytaj z pieniędzy ślubnych. ALE muszę zaznaczyć że sporo rzeczy jak karnisze,firanki,żyrandole , garnki w prezentach dostaliśmy od moich rodziców i teściów.

Gość brzydzia
Facet sie wprowadzil do mnie i pozniej remonty,wiesze zakupy razem finansowalismy

mieszkam z ramzesem :)))moj palac mebluje pomalutku z glowa;))) spokojnie zgodnie z natura;))lubie wyszukiwac szczegolne rzeczy,ktore maja swoja szczegolna historie .