Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak najlepiej spuscic się pierwszy raz do ust

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje rady bo bede mieć loda dziś. Nie pierwszy raz bo robi mi już długo ale zawsze wyciągam i w ręcznik ale nie mogę wytrzymać i chce jej spuscic się do ust. Teraz powiedzcie czy najlepiej jak jest głębiej czy tuż przy wargami. Chodzi oto aby się nie zrzygala abo coś bo o na nigdy tak nie miała i po to ten ręcznik ma. Ona nie chce ale jak ja nie spuszcze to jak zerwiemy to pewnie kto inny , kiedyś wogole nie chciała nawet seksu a jak wziąłem na siłę to teraz mam

:D:D:D .. nic a nic nie rozumiem.. :D:D:D chyba w tym przypadku jestem bezrozumna :D

Gość gość
czego nie rozmuiesz mam się spuścić jak będzie cały w ustach czy prawie wyciągnięty ? Nie chce aby się pożygała

Gość gośćONA
Dziękuję za poprawę humoru :D:D:D

Gość gość
Ważna jest higiena debre wymycie członka i pochwy.Bo my jak mamy to mąż mi robi minetkę a ja jemu lodzika łykam do końca do ostatniej kropli.To samo on spija z minetki mój nekter do końca.

Gość gość
lepiej przy samych ustach a nie tam gleboko bo sie zrzyga

aaaaaaaa.. to o to chodzilo.. :) pojde z slowami monteverdiego.. seks nie powinien byc za szeroko dostepny, bo ona sie moze zrzygac ( podobno :O).. jak bedzie wasko dostepny, to najwyzej obetrze twarz tym samym co zawsze recznikiem. ale pewnie juz po robocie.. wiec niepotrzebnie sie wpisalam ;)

Gość gość
Hehehe, oj frida frida :)

no co frida frida... a moze nieprawda? no prosze.. w takim razie ty powiedz. ja na przyklad na temat rzygania sie nie wypowiadam, bo nie mam takich doswiadczen na tym polu ;) ... a o zwrocie nadwyzki przyjetego alkoholu nie rozmawiamy :P

Gość gość
Ja jestem facetem zatem tymbardziej nie mam takich doswiadczen, nie zlosc sie na mnie bo przestane byc twoim wielbicielem :p

alez ja sie nie zloszcze :) tylko mowie... jak sie mlodzi nie moga w tej sprawie sami dogadac i przecwiczyc, to niestety nasze gadki im w niczym nie pomoga.

Gość gość
To dobrze ze sie nie zloscisz, jeszcze bys mnie sprala po tylku i dopiero by bylo :p :)

chyba ci sie tematy myla... tu akurat nie wyskakujemy z ekranu kompa :P:D ... chociaz.. moze troche szkoda :P

Gość gość
Jeszcze chwila i wezmiesz mnie za jakiegos zboczenca czy przesladowce,zatem zaznaczam,ze nie mam zlych zamiarow wobec twojej osoby :p :)

absolutnie.. nawet mi przez mysl nie przeszlo. tu jest bardzo spokojna kawiarnia. sami grzeczni i uprzejmi ludzie.. kawa, smietanka, cukier, cukierki.. a czasem nawet ciasteczka :)

Gość gość
To cale szczescie, w takim razie moge ci sie bez obaw ponarzucac,ale juz nie z tyleczkiem :)

na.rzucac sie tyleczkiem nie bylo by ci raczej zbyt wygodnie :P :D swoja droga.. jak wyglada narzucanie sie tylkiem? okrywa sie jak pledem? :D

Gość gość
Ale lapiesz za sloweczka "niedobra mamusiu" :p :p

juz moze sie nie przymilaj.. twoja mamusia nie jestem. mam na stanie dwie kobietki :)

Gość gość
Takie lekkie nawiazanie do twojego komentarza z poprzedniego tematu :p Nie odpowiedzialas ile masz lat wiec nie wiem czy moglabys byc moja mamusia, najwyzej "mamusia" :) :p

Gość gość
Nie lubisz jak sie ciebie lekko przeswietla? :p I pomyslec ze chcialas mnie "doglebnie" poznac ;)

doglebnie???? masz zamiar siedziec ze mna w moim osobistym dole? :P.. to sie jakby troszke spozniles.. wlasnie skonczylam go zakopywac ;)

Gość gość
Jeden maly dolek zawsze mozna lekko odkryc, drugi w ostatecznosci tez ;) :p

u mnie nie znajdziesz nic lekko odkrytego. wszystko zakryte. w dzien i w nocy. chodze w gumofilcach, spodniach roboczych, koszuli flanelowej pod ktora bez wzgledu na pogode nosze golf.. na glowie kapelusz.. tak wyglada kobieta pracujaca XXI w. ;) .... uparty jestes :P

Gość gość
Ja uparty? Chyba mnie z kims pomylilas :p

byc moze.. rozmawiam z tyloma goscmi, ze zaczynaja mi sie mieszac ich imiona :P ten gosc.. tamten gosc.. jeszcze jeden.. cala druzyna gosci... a teraz ide do innych gosci ;) a ty moze w tym czasie zacznij kopac dol.. jeszcze tu wroce i sprawdze ta odkrywke 🖐️

no i co?? .. przychodze. patrze.. patrze... i nic nie widze ;) absolutnie zadnej fotki dajacej swiadectwo istnienia oczyszczonego dolka :P:D ... zawiodlam sie ;) 🖐️