Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co tak naprawdę liczy się w życiu?

Polecane posty

Gość gość
Kasa i władza. I tylko tyle, bo miłość to bzdura wymyślona dla głupich nastolatek tak jak świecące wampiry...

Gość gość
tez mysle,ze pieniadze zdrowie-bo jak chory jestes to kase wydasz cala na lekarzy

Gość gość
Przyjaciele wbijają nóż w plecy, niestety.

Gość gość
uczucie szczęścia i radości

Gość gość
milość ..czy ty wiesz co znaczy miec w sercu jej blask

Gość gość
w sercu blask czy w mozgu reakcje chemiczna zachodzącą celem rozmnozenia sie ?:)

Gość gość
Nie, nie wiem, bo miłość nie istnieje.

Gość gość
zdrowie!! Jak człowiek jest chory to nic go nie cieszy, wiem coś o tym

Gość gość
A ja uważam ze sprawny umysł jest najważniejszy.

nie powiedziałabym, że celem rozmnożenia się nigdy nie chciałam sie rozmnażać, a miłość parę razy w życiu czułam

Gość gość
To nie była miłość jak pare razy, prawdziwa miłość nigdy sie nie kończy. To był pociąg seksualny jak juz .

Gość gość
Ania Przybylska powiedziała dla Cosmo, że spełnienie w macierzyństwie, w pracy i w związku, w takiej kolejności Czyli związek był u niej na ostatnim planie, dodatkowo nazywa Astora kochankiem i mówi, ze ceniła go lepiej niż Jarka, bo więcej nauczył ją w życiu nie rozumiem jej. Chyba miała za dużo i ponieważ nie można mieć wszystkiego, to coś straciła. W jej kontekście najważniejsze jest zdrowie, na co nie wpadła w wywiadzie. I bez spełnionego związku nie byłaby spełniona w macierzynstwie, tylko, o ile w ogóle miałaby bez związku dzieci, to byłaby styraną życiem kobietą nie będącą w stanie zapewnic im Domu (=pełnej rodziny i odpowiedniej atmosfery). Ogólnie ją lubiłam, żal mi jej, ale jednka sądzę, że prywatnie była inna niż ją widać było w mediach, nie wierzę, że jej image nie był pomysłem na kariere i jej częścią.

Gość gość
Liczysz się tylko Ty. Twoje zdrowie psychiczno-fizyczne, Twoja siła, zadowolenie.

Gość gość
to czy chcialas czy nie to inna sprawa a twoje wrodzone instynty to tez inna co jak co ale jestesmy zwierzetami:) pociagal Cie seks w twoim facecie a to jest cel ku prokreacji.

Gość gość
Chyba chciałaś napisać zauroczenie...

Gość gość
ewo- a jakie podejście do życia się liczy?

Gość gość
No ja nie uważam ze miłość do faceta moze byc czym ważniejszym niz milosc do własnych dzieci. To moze powiedzieć tylko ktoś kto nie ma dzieci.

Gość gość
milosc do dzieci to tez instynkt i hormony, sory ale dzieci ciezkie sa do zniesienia w pierwszych latach zycia, krzycza, placza i inne cuda jakby nie bylo instynktu to matki pouciekałyby od swojego potomstwa

Gość gość
Ja nawet siebie nie kocham, ja siebie akceptuję.

Gość gość
A w innym wywiadzie przyznała, że pierwsze co o nim pomyślała, to, że dobry materiał genetyczny. Ja myślę, że taka to była kobieta, z całym szacunkiem, bo wiem, że teraz świeżo po śmierci głupio tak pisać, za jakieś 5 lat każdy będzie miał w d***e co i jak się pisze, ale to była właśnie taka samica nastawiona na rozród i swą wysławioną miłość rozumiała tak jak wy tutaj piszecie. To był wywiad z Pieńkowską, w którym zresztą przyznała, że trzyma ich tylko zaangażowanie przy sobie. Tak dokładnie powiedziała. Oraz, że to, ze tak za nim jeździ nie ma takiego znaczenia, bo sie każdy zachwyca, że taka idelana kobieta, a ona to robi dla dzieci, nie tyle dla niego. On był dodatkiem. Podziwiałam jej urodę, ciekawy głos, kilka filmów, ale nie do konca chyba ją rozumiem. Mam pomysł jaka to mogła być osoba i chyba nie zaprzyjaźniłabym sie z nią, ale po co piszę, skoro dla was jets to równoznaczne z zazdroscia??? nie zazdroszcze jej, bo czego? rodzinnego faceta- to nie ja. Trojga dzieci- nie chcę wcale. Kariery? Ona zagrała maksymalnie 3 dobre role, ale i tak głównie modelki, k***wki i striptizerki lub idiotki jak w rh+, najgorszym zresztą filmie jaki widziałam.

Gość gość
Mądrość życiowa ona pomieści wszelkie luki i słabe ogniwa potrzeb życiowych człowieka.

Gość gość
No ja nie uważam ze miłość do faceta moze byc czym ważniejszym niz milosc do własnych dzieci. To moze powiedzieć tylko ktoś kto nie ma dzieci. xxx jedno z drugiego wynika i jedno z drugim się wiąże. Ale niestety osoba, która ma dzieci już nie umie myśleć z tej perspektywy. To już się nie liczy. Co z tego, że wciąż kochacie meżów, co z tego? Mając dziecko nie ma się już tyle miejsca w sercu by kochać rodzinę najbardziej, dziecko zabiera miłość.

gość dziś To nie była miłość jak pare razy, prawdziwa miłość nigdy sie nie kończy. To był pociąg seksualny jak juz . to nie był pociąg seksualny, bo nie kazda miłość kończy się w łózku, gościu a jakie podejście do życia - optymistyczne, lekkie, osobiste

Gość cococo
Ja mysle, ze najbardziej liczy sie takie przezycie zycia, zeby bylo co opowiadac wnukom. Najpierw zdrowie bo bez tego nie ma nic, a potem szeroko rozumiana dobra zabawa - I nie mam tu na mysli imprez tylko wlasnie interesujace przezycia, zdobywanie doswiadczen, nauka, odwaga. Bycie z kims, kto podziela nasze poglady I patrzy w tym samym kierunku (czyt. milosc), partnerstwo.

Gość gość
drowie wlasne, najblizszych kochajacych i kochanych przez nas osob osob i madry,zyciowy partner u boku bedacy przyjacielem,z ktorym mozna stworzyc zwiazek oparty na partnerstwie,zrozumieniu,szacunku i wzajemnym poszanowaniu przestrzeni osobistej xxx i co, tu nie napisze nikt, że tak może mówić tylko ktoś, kto nie ma dzieci? skoro dzieci sa naj, to czemu nie szukacie facetow na dobrych ojców? tylko każda chce przystojniaka? Przybylskiej trafiło się ciacho, a ona go strąciła i tak na najniższe miejsce podium, mimo, ze to z nim zbudowała dom i na gruncie związki dopiero rodzą się dzieci. To po jej aż taki facet, jak dla niej i tak co innego ważniejsze, astor, dzieci, praca? mogła zostać z dominikiem zyrą, był przeciętny, starczyłby jej przy jej podejsciu. I nie- wcale nie zazdroszczę, bo choć seksowny, to zbyt rodzinny jak dla mnie, a ja dzieci bym nie chciała. w sumie może miał podejscie takie jak ona, to się dogadali.