Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja intymna

Polecane posty

Gość gość

Dziewczynki jak wydepilowac cala pipuche plastrami badz depilatorem? Kuzwa mam tak twarde wlosy ze ani plastrami nie wyrwe, a depilatorem boli jak fiks :D maszynka juz mi sie nie chce ;/

Gość gość
Ja tam nie gole. Moj zarost mi nie przeszkadza, chyba gorzej bym znosila codzienne golenie grubych odrastanacych włosków i swędzenie. Zacznę jak bd czas, czyli tak od 18 lat, albo później, kiedy zdecyduje sie na seks

Gość gość
ja sie gole, kilka razy podchodziłam do wosku ale skonczylo sie na jednym plastrze, wiecej nie dałam rady. Jeżeli chcesz plastrami to idz do kosmetyczki w gabinecie głupio Ci beddzie przerwać i krzyczeć, wiec wytrzymasz, a z kazdym nastepnym razem bedzie lepiej:)

Gość gość
Jezu, ja kiedyś byłam u kosmetyczki na depilacji woskiem i to była jakaś makabra... myślałam, że się posikam z bólu. Teraz golę, bo źle się czuję jak jestem tam owłosiona ale myślę nad depilatorem ipl. Efekt jest na długo bo włoski po prostu wypadają z czasem no i nie boli, a z tego co czytałam o lumei w necie to dziewczyny są zadowolone więc chyba jest to jakieś sensowne rozwiązanie.

ja może kiedyś dam się zająć tym kosmetyczce, depilatorem to się tylko poraniłam, a codzienne golenie maszynką, cóż przyzwyczaiłam się już i nie jest to już dla mnie takie upierdliwe...

Gość Pyna
Dobrym rozwiązaniem byłaby depilacja laserowa, idąc do profesjonalnego gabinetu kilka wizyt powinno załatwić sprawę. Osobiście polecam bardzo dobry gabinet depilacji laserowej w Łodzi Laser Glamour, wywiera naprawdę pozytywne wrażenie. http://www.laserglamour.pl/