Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Straciłam znajomych przez to, że mój facet jest bogaty

Polecane posty

A czemu mam sie nie chwalić? Co to zabronione? :D Trafił mi się w końcu w życiu taki facet o jakim marzyłam.

Gość gość
Faktycznie bogaty jest twój facet. Tylko powiedz co tu jest takie fajne o czym ty piszesz bo dla mnie to standard? Myślisz że twój facet ma najwięcej pieniędzy i super auto. W dzisiejszych czasach pracując i mieszkając za granicą ?

Zresztą odkąd poznałam faceta nie potrzebuję koleżanek. O czym mam z nimi rozmawiać? Chcialam teraz żebyśmy poopowiadały sobie o wakacjach. Tylko, że co one maja do powiedzenia? Jedna pracowała w budce z kebabami, a jedyną rozrywka był wyjazd raz na jakiś czas do faceta na wieś. Czuję zewsząd zazdrość. I nawet niczym się nie chwaliłam. Zaznaczyłam tylko, że to było najpiękniejsze wakacje życia/

Gość gość
ona tego nie kuma bo jest typową wieśniarą

Gość gość
jak ktoś większość życia jadł chleb ze smalcem to musi się pochwalić do jego dobrobytu trafił, te które żyją na przyzwoitym standarcie nie szukają dzianych starych dziadów i nie chwalą sie ich pieniędzmi

W sumie to sama się prosisz. :) Może kafeteria uczyni z Ciebie lepszą kobietę bo inaczej przegrasz życie z kretesem i to już niedługo.:classic_cool:

Gość gość
W takim razie zmień znajomych na wyższą półkę, z nimi będziesz miała tyle tematów do pogadania że cho cho.

Gość gość
A lodzika mu robisz?

Gość gość
A gdzie mieszkasz? Mieszkacie? Chodzi mi owielkosc miasta

Gość gośćiniec
jaka masz pewnosc ze sie nie p****** i cie nie zostawi? jestes jak wszystkie inne masz cipkke , anusa cycyki.... zazwyczaj bogaci nie chca dokładac do interesu żeniac sie z takimi biednymi prostaczkami ja ty

Gość gość
Polacy słyną z zawiści.

Gość gość
Mam podobnie jak ty, tez nie mam przyjaciol odkąd jestem z moim facetem (juz mężem) i też głupio mi opowiadać znajomym kolejnych bajkowych wakacjach, podczas gdy ich jedyną rozrywką był wyjazd na basen do Mszczonówa