Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysycham w trakiecie

Polecane posty

Gość gość

czy po seksie tez was szczypie? czy to może być przez to ze w trakie wysycham?

Gość gość
Jeżeli czujesz w trakcie stosunku, że nie jesteś wystarczająca nawilżona, to oczywiście że szczypanie może być oznaką zatarcia lub pęknięcia. Kup sobie provag żel, który nawilża i pielęgnuje okolice intymne. Możesz zrobić badania hormonalne, czasem suchość pochwy jest wynikiem zmiany poziomu hormonów w organizmie.

Gość gość
no wlasnie wcześniej tak nie miałam, od kilku miesięcy tak mam czy to może być przez leki na endometrioze? dostałam miesiąc temu zastrzyk w brzuch który ma wyciszyć chorobę????

Gość gość
Ten zastrzyk pewnie mocno hałasuje, żeby chorobę wyciszyć. Wytrzeźwiej.

Gość gość
Skoro zastrzyk dostałaś miesiąc temu, a masz tak od kilku miesięcy to nie wydaje mi się żeby to była jego wina. Z drugiej strony wiem że jak moja koleżanka leczyła się na endo to wprowadzali ją w stan menopauzy – i wtedy problemy z suchością pochwy to standard. Wybierz się do ginekologa i zrób badania hormonalne. Mogę dodać od siebie, że mi przy problemach z nawilżeniem pomógł hydrovag, odką stosuje tabletki antykoncepcyjne musze wspomagać się tymi globulkami. Nie są drogie, łatwo się je zakłada i co najważniejsze świetnie nawilżają. Powodzenia!

Gość gość
spróbuj użyć provag żelu jako środka nawilżającego podczas stosunku, a później umyj się to pomaga przy szczypaniu, podrażnieniach okolic intymnych, najlepiej czymś delikatnym, szarym mydłem, samą wodą, płynem do higieny intymnej, który nie uczula i nie powoduje podrażnień, jeśli objawy nie miną, powiedz o tym ginekologowi