Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćania

problem z nowym facetem

Polecane posty

Gość gośćania

Na innym forum nikt nie odpowiada, więc spróbuję tu. Poznałam takiego faceta, bardzo fajny, chyba nieźle zarabia (auto ma niezłe, mieszkanko też całkiem), sprawia wrażenie ułożonego i jak na ułożonego faceta, to z******ty w łóżku. To było tylko kilka spotkań, ale sprawia wrażenie troskliwego. Drzwi przytrzyma, jak złapało przeziębienie, to po pracy podjechał do apteki, potem do mnie. Takie drobnostki. Ale to sam początek, niczego sobie nie deklarowaliśmy, raptem kilka razy ze sobą spaliśmy, w sumie to trwa miesiąc. Bo chodzi o to, że ja mam jeszcze takiego sympatycznego do luźnych relacji. Taki pewniak, który jest od ponad pół roku. I trochę głupio wyszło, bo ten potencjalny facet zobaczył jak się całuję z tym od zaspokajania potrzeb. Nie wie, że ze sobą sypiamy, a zrobił taką scenę, że ja pierdzielę i teraz nie za bardzo chce się do mnie odzywać. Dać sobie z nim spokój, jeżeli tak łatwo mu odbija?

Gość gość
nie lapie sie 2 srok za ogon

Gość gość
Daj mu w kakową dziurkę na zgodę każdy facet to lubi bo to mega intymne doznanie

Gość gośćania
Nie łapię dwóch srok za ogon. Tamten poprzedni pojawił się tylko dlatego, żeby zapełnić sypialnię. Z tym to dopiero początki i gdyby nic nie wyszło, to zawsze tamten zostaje - to tylko seks z sympatycznym gostkiem. Natomiast jeśli z tym by miało się coś udać, wtedy z tamtego zrezygnuję, proste.

Gość gość
ladacznica, głupia ździra

Gość gość
Szmata zawsze pozostanie szmatą,choćby leżała na marmurowej posadzce!

Gość gość
widocznie na powaznie sie chcial zwiazac

Gość Eleene
czy aby napewno problem z nowym facetem, a nie z toba?

Gość Rozjemca81
Ździrę można mieć za 100zł, a nie za kobietę ;]

Gość gośćania
Widzę, że jak ludzie siadają do internetu to nagle im się moralność włącza! do osoby z 20:49 Ja też na poważnie, dlatego właśnie mam wątpliwość, czy zwracając się do mnie "puszczalska" po jednym pocałunku nie wyszło szydło z worka.

Gość gośćania
ale co dlaczego nie?