Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Samotna lubiana

Polecane posty

Gość gość

Mam dziwny problem ze sobą. Jestem bardzo lubianą osobą, czasem zastanawiam się czemu ludzie tak zabiegają o kontakt ze mną, ale z drugiej strony jestem bardzo samotna. Jak już siedzę sama w domu, to dochodzę do wniosku, że wcale nie jestem taką radosną dziewczyną, za jaką mnie biorą inni. Po drugie, często się zawstydzam, gdy wypowiadam się publicznie, albo muszę się skonfrontować z jakimś problemem, którego się nie spodziewałam. Ogromnie mnie to męczy, bo dużo osób uważa mnie za wyluzowaną, fajną osobę, błyskotliwą, a nie wiedzą, jak ja wewnątrz walczę ze swoimi słabościami. Mam 23 lata, kiedyś moja pewność siebie bardzo podupadła- przez głupich ludzi, którzy nękali mnie właściwie za nic.Pogodziłam się z przeszłością i tym co było dawniej, a mimo wszystko czasem się czuję tak jak wtedy, gdy na sympatyczną dziewczynę spada ,,cegła'' i nagle poczucie własnej wartości spada do zera. Nie muszę chyba dopowiadać, że odbija się to na moim życiu uczuciowym, którego nigdy nie było. Czy ktoś z Was ma podobnie? Wiele czytałam tutaj podobnych tematów, a jednak człowiek liczy na jakąś poradę, dobre słowo, tylko dla niego...I nie jestem brzydka, co jest jeszcze gorsze w tej sytuacji, bo faceci nie potrafią się do mnie przekonać, albo nie zagadają, a gdy wyjdę z inicjatywą- płoszą się. A gdy nowi znajomi słyszą, że nikogo nie mam, to są strasznie zdziwieni... Czy komuś udało się wyjść z podobnej próżni?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować