Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Salon meblowy

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie--szukam mebli do jadalni i salonu, przełaziłam juz Ikęę, Agata Meble i BRW. Nic nie wybrałam, niestety...Znacie jakieś inne salony z podobnymi cenami? (Kler odpada ;) )

Gość gość
mi się podobają te z ikei

Gość gość
Mnie tez, ale wycofali komodę Hemnes w kolorze szarobrazowym, więc nie kupiłam nic :(

Gość Halinka Ulak
No ja robiłam parę razy zakupy w meble bogart pl. Sami dostarczają meble więc są w niezmienionym stanie. Wcześniej miałam problemy, że kurierzy niszczyli mebel w dostawie i nikt nie poczuwał się do odpowiedzialności za zniszczenia. Dlategojestem teraz wyczulona na tym punkcie.

Gość gość
a meble bodzio ? moja kuzynka kupiła tam cały komplet wypoczynkowy do swojego pokoju za niewielkie pieniądze

Gość gość
ja tam takie zakupy meblowe to realizuje tylko tutaj www.masameble.pl - mają spory wybór, że nawet najbardziej wybredny człowiek jest w stanie wybrać stamtąd coś dla siebie :) wiem po sobie!

Gość ritaw
Polecam Ci sklep http://www.batdom.pl Zamawiałam tam już kilka razy meble, jestem bardzo zadowolona bo mają naprawdę bogaty asortyment od mebli tańszych po naprawdę dobre, droższe marki. Jeżeli chodzi o obsługę to żadnych problemów, błyskawiczny kontakt i naprawdę byłam zadowolona, bo jak to mówią "trudny ze mnie klient", ale Pan który mnie obsługiwał sprawdził wszystko o co prosiłam. Transport organizują na terenie całej Polski, cena była ku zaskoczeniu nieduża, więc wielki plus za to dla sklepu:) Polecam gorąco!

Gość gość
hehe taniej od sklepu powyżej też można coś znaleźć. Chociażby allinside.pl . Tam za grosze można dorwać bardzo fajne mebelki dobrej jakości ;)

Gość gość
Ja polecam salon hit meble w poznaniu przy ul. Zamenhofa 138 Sam kupowałem tam meble i jest zdecydowanie oryginalniejszy wybór niż w sieciówkach a ceny mają bardzo atrakcyjne. Jak ktoś nie jest z Poznania to prowadzą oni też sprzedaż internetową na www.hitmeble.pl

Gość kuczing
Polecam salon agata. Mają przystępne ceny i duży wybór mebli. Sama jestem szczęśliwą posiadaczką mebli z tego salonu i szczerze polecam zwłaszcza że mają dużo mebli polskich producentów.

Gość Danaojdana
Witam, podpinam się pod temat. Też jestem na etapie meblowania mojego M. Szukam nowoczesnych mebli ale nie takich, które się rozlecą po roku czy dwóch latach. Słyszałam dobre opinie o tych regałach http://e-regaly.pl. Ma ktoś może mebel tej firmy?

Gość gość
Zdecydowanie wolę kupować internetowo bo wybór znacznie większy, cenowo jest lepiej, a i nawet dostawy realizują szybciej. To już kabaret, bo kilkukrotnie znajdowaliśmy meble, które nam odpowiadały, a później słyszeliśmy, że są dostępne za miesiąc. Kupiliśmy tutaj - http://intermeb.pl/ Dostawa w 4 dni i tak powinno być - bez ściemy.

Gość gość
Jak internetowo to tylko w Agata meble

Gość gość
musisz zobaczyć ofertę salonu meblowego KONSIMO na https://konsimo.pl/ Wszystkie meble mają dostępne od ręki.

Gość gość
Większość mebli w moim domu zakupiłam w salonie meblowym www.meble-starybrowar.pl i polecam wam również go. Mają świetne i tanie meble w swojej ofercie. Salon ten znajduje się w Tarnobrzegu.

Gość gość
Można dużo ładnych porządnych mebli znaleźć w sklepie Edinos, mogę ich polecić. Mają w zasadzie wszystko, od rzeczy do pokoju dziecka, po stoły do jadalni czy komplety wypoczynkowe do salonu. Ja się zakochałam w ich kolorowych fotelach (warto rzucić okiem – https://www.edinos.pl/fotele-kolorowe).

Gość gość
Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Tarnobrzega, które poszukują sprawdzonego salonu meblowego polecam zapoznać się z ofertą firmy www.meble-starybrowar.pl Oferują bardzo dobre meble w niezłych cenach.

Gość dlaceniacychjakosc

Z lepszej jakości mebli polecam firmę Woodena Design - tylko wpiszcie sobie w Google

Gość gość

Zamawiaj tam meble, gdzie jest usługa wnoszenia i montażu, bo w przeciwnym wypadku stracisz ogrom czasu i nerwów. Już to przerabiałem. Z tych lepszych sklepów to mogę z czystym sumieniem polecić sofy vero.pl. W okolicach 4000 złotych masz sofę dożywotnią praktycznie z super materiałem. Dużo też ciekawych funkcji, chociażby sofa przypominająca szezlong. Można się rozwalić z książką, a nie zawsze kąt prosty 😉 Fajna sprawa i widać kreatywnie podchodzą do produkcji mebla.

Gość wygodnicka

Ja osobiscie polecam Ci Unia Meble- szeroki asortyment, a jakosc i cena idą w parze. Sprawdz sam, ja mam sofę skorzaną która trzyma sie swietnie pomimo codziennego intensywnego uzytkowania hehe