Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawiacie dzieci same w domu?

Polecane posty

Gość gość
Temat jest o tym JAK wytłumaczyć mezowi ze nie wolno tak dzidzi zostawiać,a nie o tym żeby mnie umoralniać. Ja mam małe dziecko którym się opiekuje,to co,mój mąż ma być takim drugim dzieckiem?To,że jestem mamą nie znaczy,że nie mam prawa do czasu dla siebie.Po 5 dniach bycia z małą 24 na dobe,gotowaniu,sprzataniu mam prawo do pojscia do sklepu,kolezanki czy na spacer SAMA.Odpocząć trochę. I wiem,że mąż ją nakarmi,przebierze,ale nie wiem czy nie wpadnie mu do głowy wyskoczyć do sklepu na szybko po cos jak mnie nie będzie. To mam pilnować ich obojga,no bez przesady. Ja zalozylam temat po to aby pozbierać pomysły na to żeby meza uswiadomic ze to jest glupota zostawić dziecko,a nie żeby słuchać od niektórych zdesperowanych mam,że to jeszcze wszystko moja wina.Nie wszędzie da się wyjść z maluchem.Ostanio ją wzięłam do sklepu,bo chciałam bluze kupić i nic mi z tego nie wyszło,bo akurat taki głupi sklep,że wozkiem ani w prawo,ani w lewo.A na głowe sobie dziecka nie założe.Wiec nie przesadzajcie z tymi komentarzami,że ja powinnam tylko być z małą i wszystko to moja wina.

Gość gość
za takie cos to mój musiałby sie męczyć z moim fochem z miesiąc jak nie wiecej...:D a tak poważnie to nie wiem jak dajesz znac swojemu facetowi ze naprawdę przesadził ale zrób to bo jeszcze was nieszczęście spotka przez jego głupotę...

Gość gość
Wiem właśnie,że może stać się zle(tfu tfu tfu) Ogolnie jest dobrym tatą,tylko właśnie ta jedna aczkolwiek powazna wada mnie razi jak choolera. Powiem mu później żeby mnie podrzucił do sklepu na chwile,wymysle,że potrzebuje tam cos pilnie i zobaczę czy znowu "zaproponuje" żeby zostawić małą.jak tak znowu powie,to jak jestem spokojnym człowiekiem tak chyba się wydre na niego i mu wygarne co nie co.

Gość gość
autorko,a tak normalnie,spokojnie z mezem porozmawiac,z argumentami,ktorych nie brakuje,to nie mozesz?

Gość gość
faceci to proste urządzenia i trzeba do nich prosto, nie i już, bez tłumaczeń, bo i tak nie zakuma jak widać nigdy nie zostawiłam dziecka, nawet jak chleba mi brakowało, przychodzi druga osoba, to wtedy mogę wyjść po coś koniec kropka

Gość gość
TY JESTEŚ NIEODPOWIEDZIALNA, że zostawiasz swoje dziecko z tym człowiekiem, bo on ma xxx Weź się odturlaj histeryczko. dziecko zostało z tatą, tata zachował się nieodpowiedzialnie, trzeba to tacie uświadomić, koniec, kropka.