Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto jest za karą śmierci?

Polecane posty

Gość gość
Ja! Oko zza oko zab za zab smierc za smierc g**** za g***t

Gość gość
nie jestem bo odbierać życie może tylko Bóg kiedyś kara śmierci była zasadna gdy był durzy przepływ ludności nie było więzień i trzeba było chronić ludzi

Gość gość
Ja jestem za taką karą. Ale nie tak od razu. Proponuję rozwiązanie rodem z "Sępa" - wyjątkowych zwyrodnialców wyłapywano, wycinano narządy, przekazywano do Transplatu a tego któremu narządy wycięto pozostawiano na pewną śmierć. Sorry ale na co innego może zasługiwać ktoś kto gwałci roczne niemowlę?

Gość virus ebola
powtorze jeszcze raz pytanie albowiem jestem tym zywotnie zainteresowany...kto jest za kara smierci? :classic_cool:

Gość zgadzam sie z gosciem wyzej
Albo ktos kto podpala rodzine dla kasy z ubezpieczenia? Panstwo ma to zywic??

Gość gość
Ja tez, dla każdego kto nie pomoże zebrakowi.

Gość ja jestem za
kara śmierci za pedofilię, morderstwa i gwałty szczególnie okrutne. I żadna humanitarna śmierć bezbolesna. porażenie prądem bądź powieszenie.

Gość gość
Oszołomy są za karą śmierci Ja natomiast jestem za karą ŚMIECI dla każdego

Gość gość
Ja uwazam ze smierc za smierc,ake za g***** wsadzenie do celi z siedmioma murzynami gejami a za g**** pedofilski z setka takich gejow z ogromnymi pytonami

Gość gość
Gość Na przebaczenie ze strony chrześcijanina?

Gość gość
22:45 chrzescijanie nie przebaczaja.wiekszosc pedofili i mordercow to katolicy.ogromna wiekszosc

Gość gość
Patologia jest popieranie kary za zbrodnie? Idz sie lecz broken brudna dziweczko obciagajaca za 10 zl

Patologia jest popieranie kary za zbrodnie? Idz sie lecz broken brudna dziweczko obciagajaca za 10 zl x to jest właśnie cytat udowadniający moją rację, sfrustrowana patologia, zaraz mnie będą chcieli zabić:D

Gość gość
Zabic nie,zabije sie scierke do podlogi a kara jak za czlowieka.broken tu kraza Twoje foty wszyscy wiemy ze jestes prostytutka po uj sie udzielasz? Bronisz pedofili i mordercow?

Gość gość
Ustawiajcie się w kolejce do leczenia .Niestety nie znacie motywów zbrodni tego nie są w stanie ustalić najlepsze sądy. Zdrowy psychicznie człowiek nie zabija a psychopata kwalifikuje się do leczenia.

Zabic nie,zabije sie scierke do podlogi a kara jak za czlowieka.broken tu kraza Twoje foty wszyscy wiemy ze jestes prostytutka po uj sie udzielasz? Bronisz pedofili i mordercow? x em, tu naprawdę weszła ostra patologia, to, że Twoja matka rozsiewa swoje foty po necie to jeszcze nie powód, żeby kamuflować je nickiem jakiejś osoby:) x

Gość gość
Psychopatów, morderców, gwałciciel i, pedofili należy zabijać. Ludzi i tak jest za dużo, oni ni są podatni na resocjalizację, po co trzymać za kratami na koszt państwa cos co zawsze będzie nieobliczalne i nigdy się nie zmieni. Psychol się nie zmienia jest nibezpieczny do końca życia.

Gość gość
Nie da sie wyleczyc z pedofilii ani z agresji.te osoby wychodza na wolnosc i robia to samo,odkarmieni przez panstwo,silniejsi i bardziej noebezpieczni

Gość gość
jest ryzyko, jest impreza :classic_cool:

Gość gość
Broken wracaj na su tu milcz. Nie jestes godna dawac glosu. Brudna suczko

Gość brokeninside87
i już widzę smutne minki prowadzonych na szafot kafeterian, których dzieci wrabiają w pedofilię, kierowane przez sfrustrowane były żony:)

Gość gość
broken, odwal się od mojej mamy, ona naprawdę chce się zmienić! tylko nie mamy czym zapłacić za prąd za październik, a twój nick mi się po prostu spodobał

Gość gość
Myslicie ze ten typ co zg****il.to 10miesieczne dziecko powinien zyc? Litujecie sie nad nim noe nad ofiara? Nie macie serca

Gość gość
ja bym uśpiła to dziecko, żeby juz nie cierpiało:(

Gość gość
Broken wracaj na SU to ja Twoj wierny Fan