Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto jest za karą śmierci?

Polecane posty

Gość gość
jeśli nie owinął niemowaka dobrze folią, żeby mu się nie rozpadł, to czapa mu się należy:(

Gość gość
A wasniewska? Po co ma ja panstwo karmic

Gość gość
Jak to dobrze że przy władzy decydenckiej są myślący ludzie a nie jakieś stronnicze dziwolągi widzące problemy świata jedynie w czarnym i białym kolorze.Jestem w stanie udowodnić że najgorszy zwyrodnialec jest przede wszystkim chory a nie jeden z was też się z czasem wypaczy tak że wejdzie w konflikt z prawem trudno przewidzieć w jakim paragrafie sprowokowany być może okolicznościami życia i cieszyć bo chyba nie smucić będzie go łaska nad winowajcą.

Gość gość
jakby ktoś z Was dostał taki wyrok, bo sąd się pomylił to bym jebła ze śmiechu:D rzednące miny zajadłych kundli:D

Gość gość
a co mi waśniewska, nic mi nie zrobiła, fajna dupa, tylko trochę tępa, można się pośmiać z jej wypowiedzi, żeby jakaś przybłęda z kafe decydowała kogo zabić hahahahahahaha

Gość gość
Ja sie nie musze obawiac wyroku bo zyje tak,zeby nikt przezemnie nie plakal.a dla tych co krzywdza innych zero litosci! x przez POMYŁKĘ tępa blondi

Gość gość
lepiej już zostać zabitym przez pomyłkę niż dożywotnio męczyć się w pudle

Gość gość
Oko za oko? To nigdy nie było stosowane nawet Kodeks Hammurabiego przewidywał,że jeśli bogaty wyrządził czyn biednemu to wypłacał odszkodowanie. Zastosowanie zapisów mialo miejsce gdy biedny wyrządził bogatemu np złamał rękę robiono mu to samo co on uczynił.