Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alkohol już na mnie nie działa

Polecane posty

Gość gość

Mam mega doła. Ostatnio piję dość sporo i zauważyłam, że alkohol przy mniejszych dawkach przestał działać. Dziś wieczorem wypiłam sobie 0,2 czystej i jedno piwko, więcej nie mogę, bo rano muszę z auta skorzystać i jestem całkiem trzeźwa, nawet mi lekko w głowie nie zaszumiało. Aby sie troszkę wstawić muszę wypić 0,5 litra na głowę.

Gość gość
typowe dla alkoholizmu w okreslonej fazie, opisane w literaturze

Gość gość
No tak. To było do przewidzenia że tak będzie. Przecież alkohol to nie jest współczesny wynalazek i wszyscy znamy jego słabe strony. Też jest mi przyjemnie jak się znieczulę, ale nie robię tego codziennie bo wiem że musiałabym popaść w alkoholizm by sprostać swoim potrzebom.

Gość gość
za to o ileż przyjemniej jest mi wypić dwie lampki wina i poczuć tą senność i rozluźnienie! Warunkiem jest by robic to niezwykle rzadko.

Gość gość
jakos ciezko mi to sobie wyobrazic zeby taka dawka nie dzialala na kobiete p.s jestem facetem

Gość no to ja jestem kobietą
i dla mnie pół litra w postaci drinków to nie jest jakieś mega upojenie. Normalnie tak piję od dłuższego czasu i nie działa już na mnie. tak żeby się nawalić to 0,7 potrzebuję i piwa. I żeby nie było to drobna jestem, 160cm, 49kg (ważyłam się wczoraj)