Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Czy w dzisiejszych czasach bycie dziewcą prawiczkiem to wstyd

Polecane posty

znaczy się dziewice chyba mają lepiej wydaje mi się bo to chyba nawet pożądane ale prawiczkiem to już mi się tak nie wydaje jak uważacie ? :)

Gość gość
Walkujesz w kolko te tematy gosciu. Jestes ciapa i do tego stary baran,nie umiesz zagadac ani poderwac,do tego nirejestes zbyt rozgarniety wiec zajmij sie czyms innym. Nue kazdy musi miec seks,Ty go nie bedziesz mial i tez przezyjesz. Poza tym to nic wielkiego

Gość gość
Dla mnie nie jest to wstyd.

Gość gość
Wstyd to zakładać ten sam temat po raz setny. Ja osobiście takiego partnera bym jednak nie chciała.

Gość gość
Nie moglbym miec tak jak Ty bo juz Ci pisalem wiele razy jaki jestes. Po prostu nie zostales stworzony do kontaktu z kobietami. Nie masz tego czegos a gadką i poczuciem humoru nie nadrabiasz. Do tego nie obracasz sie wsrod dziewczyn a nawet nie dazysz aby sie obracac. Poza tym moglaby Cie zjesc trema. Sam nie chcesz i nie potrafisz sie zmienic choc znasz swoje wady wiec sie nie powtarzaj. Odpusc sobie do tej pory jakos bylo. Nie kazdy musi kogos miec i miec seks. Jest pewnie kilka rzeczy ktorymi przewyzszasz innych i sa takie ktorymi inni przewyzszaja Ciebie. Tak jest swiat zbudowany,wszystkiego miec nie mozna

Pewnie róźnie to kogą odebrać. Ale gdyby siędobrze wyglądało i było pewnym siebie, to by mogło sprawić, że kobieta myśli, że czekas zna kogośwyjątkowego, bo nie miałbyś problemu, żeby jakąś wyrwać.

Gość gość
Widzę że ty następny 92 chlopie kto ma dziewczyny to ma i jaką ma

Gość gość
raczej tak. szczególnie dla faceta. jak facet w wieku 20+ jest prawikiem to raczej się nie powinien do tego przyznawać bo to oznacza że jest gamoniem i frajerem jeżeli mając tyle lat nie potrafił sobie znaleźć jakiejś d**y.

Gość gość
mogę Ci powiedzieć, skąd moi byli wytrzasnęli mnie: jednego poznałam na domówce przez znajomych, drugiego na studiach, trzeciego na imprezie (podszedł, zagadał, zaczęliśmy tańczyć), obecnego w pubie na bilardzie (podszedł, zagadał, zaczęliśmy rozmawiać i grać razem).

Gość gość
ty nigdy nie masz możliwości.

Gość gość
no to niestety nikogo nie poznasz. a na ulicy to mogą pannę poderwać tylko wyjątkowe przystojniaki.

Gość gość
w pubie to co innego. możesz złapać kontakt wzrokowy z dziewczyną przedtem, możesz się dosiąść, łatwiej zagadać na spokojnie - zawsze znajdzie się jakiś temat, jest to dość niezobowiązujące, to norma, że obcy ludzie ze sobą rozmawiają przy barze itp. a na ulicy, to ciężka sprawa, jest to krępujące i trudne