Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam wczoraj wieczorem spadłam ze schodów nic mi sie nie stało oprócz tego że boli mnie noga w śrudstopiu przy poruszaniu palcami ale najbardziej przy chodzeniu noga jest troche przypuchnieta . Stosuje altacet i voltaren ale to nic nie pomaga . Zastanawiam sie czy tak mocno ją ubiłam czy kość mi pękła .

jedź na prześwietlenie i wszystko będzie wiadomo. nikt nie ma rentgena w oczach.

Gość gość
prawdopodobnie mocno obita,zlamanie daje b.duze opuchlizne(sama kiedys zlamalam to wiem)i skoro mozesz pacami ruszac to dobry znak.sa specjalne bandaze na stopy,takie usztywniajace.

Gość gość
dzieki za odpowiedzi a co do ciebie his infernal majesty nie pije alkoholu poprostu sie poslizgłam .

Gość gość
dzieki za odpowiedzi . Nie pije alkoholu po prostu sie poslizgłam .

Gość gość
Idź na rtg, bo później będziesz miała problem, żeby dostać się do ortopedy z państwowego... Jak jest złamanie to żadne voltareny nie pomogą. Wcale nie musi być noga jak bania... Ja złamałam śródręcze z przemieszczeniem, 2 tygodnie ze złamanym chodziłam i pracowałam, bo myślałam że to "siniak" i po prostu "mocne obicie", nie bolało jakoś nie do przeżycia, palcami w miarę ruszałam, a jak zobaczyłam opis zdjęcia to prawie padłam. Z ręką da się żyć, a tak chcesz kuśtykać do końca życia? Na ostry dyżur już było za późno, pani w recepcji z wielkim fochem, że ona nie wie czy zapisze bo kolejki są na przyszły rok, ale po wymianie zdań pozwoliła mi się ustawić w kolejce. Więc w razie złamania - walcz, żeby cie przyjęli tego samego dnia, a nie za 5 miesięcy.