Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gargamel stworzył smerfy

Wiecie? Mam tutaj kanapę i właśnie

Polecane posty

Gość gość
jesteś sama na zmianie czy z kimś ? poza tym gdzie pracujesz i jak udało ci się formalnosci tak szybko zalatwic ?

Gość gość
chu / j ci w du / pę

Gość gość
a kiedy podpisałaś umowę, kiedy zrobiłaś badania lekarskie, kiedy załatwiłaś wszystkie formalności ? podejrzanie to wygląda :)

Gość gość
Weź się za siebie,bo mi ciebie żal.Proszę poszukaj dobrego psychiatry i zacznij się leczyć!

Gość Fabian_B
Pojadę do tych Myślenic i nasram ci na klatę.

Gość gość
jak masz umowę o pracę to powinny być badania przed rozpoczęciem pracy chyba że to jakaś umowa zlecenie ale pisałaś że miała być umowa o pracę, choć ja kiedyś się dowiadywałem o pracę w ochronie chcieli chyba dać umowę zlecenie i też chcieli badania w Juventusie, dziwne że nie chcą od Ciebie badań

Gość gość
co robisz w tej pracy ? jesteś z kimś na zmianie że możesz spać ? nie będzie Ci się nudziło 24h i nie będziesz się w nocy bała ?

Jestem z dwoma osobami na zmianę, każde z nas ma swój rewir, którego musi pilnować. Ale oni z tego co widzę też śpią. Teraz matka dzwoniła i pytała się czy przynieść mi obiad do pracy, zgodziłam się, będą placki ziemniaczane z pieczarkami moje ulubiene.

Gość gość
wytrzymasz całą noc bez snu ? to musi być spory zakład że aż 3 osoby są

Gość gość
więc nie musicie się co godzinę meldować żadnymi pikaczami do punktów kontrolnych? robicie jakieś obchody po terenie czy większość czasu spędzasz w kanciapie ? masz telewizor? prysznic? :classic_cool:

Gość gość
Fabian_B dziś Pojadę do tych Myślenic i nasram ci na klatę. xx xx szkoda że to nie oryginalny Barłoś :(