Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9ewa9

Zakochałam się w chłopaku, który mnie nienawidzi

Polecane posty

Gość 9ewa9

Zakochałam się w chłopaku, który mnie nienawidzi. Kiedy coś do niego mówie zazwyczaj mnie ignoruje lub mowi coś typu wal sie, no czasem coś miłego powie, ale rzadko. Z innymi dziewczynami rozmawia normalnie. ciągle podkreśla to- jak to bardzo mnie nie lubi, i twierdzi, że nie lubi mnie dlatego iż denerwuje go moje zachowanie, co prawda dawniej byłam w stosunku do niego chamska i nabijałam się z niego, ale teraz się zmieniłam, jednak on nadal ma o mnie takie samo zdanie i trudno mi jest go "nawrócić" . najgorsze jest to, że ja naprawde go kocham, caly czas o nim mysle, a on ma mnie kompletnie w d***e :c Co mam zrobić? ;d

Gość gość
Jeżeli w preszłości byłaś dla niego chamska, to wcale mu się nie dziwię, bardzo dobrze robi.

Gość gość
Haha kochasz? Szczeniackie zauroczenie mylisz z miłością.

Gość 9ewa9
moze i szczeniackie zauroczenie -nie wiem, ale nie moge juz tego dluzej zniesc >.

Gość gość
To go przeproś za to jaka byłaś w stosunku do niego dawniej. I spróbuj się zakumplować na początek. Ile masz lat? A potem może coś z tego wyjdzie. Dlaczego taka byłaś?

Gość gość
Typowe, właśnie dlatego, że Cię zlewa i jest chamski to go kochasz. Najlepsza taktyka na panienki...Sprawdza się w stu procentach przypadków.

Gość gość
wywal mu prosto z mostu: jak nie to nie! :D przeproś za wcześniejsze zachowanie , powiedz że dorosłaś i się zmieniłaś i jak tego nie widzi to najwyraźniej jest ślepy i teraz on jest nie miły.

Gość gość
daj mu zyc... a przy okazji i sobie

Gość gość
mowilam mu nieraz, ze sie zmienialm, ale on tego nie chce sluchac

Gość gość
to go olej desperatko, nie lubi to nie!