Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletka wzieta za pozno pomocy

Polecane posty

Gość gość

Po roku przerwy znow zaczęłam brac tabletki anty. To moje pierwsze opakowanie. Wczoraj zapomniałam wziąć o 21 siódmą tabletkę. Ok 18 kochałam sie z chłopakiem bez niczego, ale koniec nastąpił juz po za mna, tj wyjął go i minęło jeszcze dobrych 5-10 minut zanim skończył. Dzis rano przypomniałam sobie o tabletce. Zazylam ja wiec 15h za pozno. Przeczytałam, ze kiepsko jak jest to tabletka z pierwszego tygodnia :/ jednak pociesza mnie mysl, ze facet nie skończył we mnie i do finału było dość daleko oraz ze jest to jakby ostatnia tabletka z pierwszego tygodnia. Nie linczujcie mnie, bo wiem, ze zyebalam. Jednak moze nie ma dużego ryzyka zajścia? Wcześnie zdarzyło nam sie kochać bez niczego totalnie (z finalem na zew) i normalnie dostałam miesiączke. + wiem, ze w preejakulacie tez sa plemniki..

Gość gość
ok 15-20% niepewności

Gość gość
Mialam dokladnie taka sama sytuacje, tylko moj skoczyl we mnie, ciazy nie bylo ;) wiem, ze to zadna regula, ale moze to Cie podniesie na duchu troche ;)

Gość gość
Podniosłas i to nie wiem jak, dziękuje :) cos mi podpowiada, ze pewnie nie bede w ciąży, ale jestem panikara. Wiem ze mnie nie zostawi a nawet by sie cieszył, ale mi teraz dziecko przed ukończeniem studiów nie jest potrzebne